04:24 21 Ianuarie 2019
În direct
  • EUR19.55
  • USD17.14
  • RUB0.26
  • RON4.16
  • UAH0.61
Alexandru Guzun
© Sputnik /

Rusia promite un adevărat spectacol la actuala ediție a Campionatului Mondial de Fotbal

Accentul zilei
Sa primesc un link scurt
Radioul și Sportul (34)
7510

Fostul fotbalist internațional moldovean Alexandru Guzun consideră că Rusia a avut o pregătire de invidiat pentru actuala ediție a Campionatului Mondial la fotbal.

Cu un buget de aproximativ 7 miliarde de dolari, Rusia promite un eveniment senzațional, organizarea fiind la cel mai înalt nivel, atât în ceea ce privește infrastructura, cât nivelul serviciilor prestate.

Alexandru Guzun afirmă că organizatorii au demonstrat, ca și în cazul Olimpiadei de la Soci, că Rusia are un potențial enorm de organizarea unor competiții de nivel internațional. Meciurile din cadrul Cupei Mondiale 2018 se vor disputa pe 12 stadioane din 11 orașe și acest fapt demonstrează ca Rusia a depășit faza unor dificultăți în construcția unei infrastructuri adecvate și stadioane adaptabile la cerințele FIFA și UEFA.

Referitor la prestația reprezentativei de fotbal a Rusiei, fostul fotbalist Alexandru Guzun a declarat în studioul radio Sputnik Moldova că echipa de fotbal a Rusiei nu este printre favorite la acest campionat mondial.

Тема:
Radioul și Sportul (34)

Tematic

Campionatul Mondial de Fotbal, organizat la cel mai înalt nivel
Sputnik deschide la Chișinău FanZone pentru amatorii de fotbal
Tagurile:
Alexandru Guzun, fotbalist, Campionatul mondial de fotbal 2018, Rusia


Reguli de utilizareCOMENTARII

Știrile Zilei