03:17 23 Septembrie 2017
Chişinău+ 12°C
În direct
Liviu Moraru
© Sputnik / MIROSLAV ROTARI

Liviu Moraru - tânărul virusolog care a provocat o "epidemie de voluntariat"

Interviu
Sa primesc un link scurt
41151

Voluntarii activi din Republica Moldova pot deja completa formularele de participare pentru Festivalul Voluntarilor 2016, care va fi organizat pe 4 decembrie. Coordonatorul proiectului, Liviu Moraru, a oferit mai multe detalii la acest subiect într-un interviu pentru Sputnik Moldova.

Tinerii trebuie să conștientizeze că doar diplomele de studii nu le garantează succesul. O spune Liviu Moraru, tânărul care a dovedit prin exemplul său că voluntariatul te face mai bun și te ajută să te afirmi. În 2015, Moraru, care este de specialitate biolog molecular virusolog, a participat pentru prima dată la "Festivalul Voluntarilor ediția a XIII-a", obținând titlul de "Cel mai bun coordonator de proiect", iar anul acesta a devenit chiar coordonator de proiect al "Festivalul Voluntarilor 2016".

"Facultatea nu o judec, dar o laud, a fost o platformă care mi-a permis să obțin anumite abilități. Diplomele mele de excelență de care m-am învrednicit în anii de studenție sunt bune, dar ele rămân undeva acasă, pe poliță, pentru că azi antreprenorul, angajatorul are nevoie ca tânărul pe care-l angajează să aibă abilități de a soluționa anumite probleme și de a da un plus la valoarea activității pe care o va face", a declarat Liviu Moraru.

Autor: Cristina Danuța

Tematic

A fost lansată platforma de orientare profesională pentru tineri
Tagurile:
Festivalul Voluntarilor 2016, voluntariat, ONG-uri, Liviu Moraru, MoldovaReguli de utilizareCOMENTARII

Știrile Zilei