20:50 20 Octombrie 2017
Chişinău+ 14°C
În direct
Sergiu Afanasiu
© Sputnik / MIROSLAV ROTARI

În Moldova, de ani buni, este practicat genocidul împotriva copiilor

Interviu
Sa primesc un link scurt
19020

Jurnalistul Sergiu Afanasiu spune că nu doar în școlile și grădinițele din municipiul Chișinău copiii sunt hrăniți cu produse alimentare de proastă calitate și chiar alterate, ci acest lucru se întâmplă în întreaga țară. Afanasiu a făcut această afirmație în cadrul unei emisiuni realizată în studioul Sputnik Moldova.

Sergiu Afanasiu spune că ancheta inițiată de Procuratura Anticorupție și Centrul Național Anticorupție în cazul licitațiilor trucate și alimentării copiilor cu produse alterate trebuie să constituie începutul unui proces de curățire de infractori a sistemului de achiziții publice, în particular, și al celui al administrației publice, în general.

"Este un moment de cotitură pentru că până acum nu s-a mai făcut așa ceva. Legea trebuie să fie nemiloasă cu toți cei care au fost implicați în aceste scheme criminale, inclusiv cei care au tăcut, care au știut și au dosit, nu doar cei care sunt implicați nemijlocit în aceste crime", a declarat Sergiu Afanasiu, care este și directorul unei grădinițe private din municipiul Chișinău.

Autor: Sergiu Praporșcic

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Tematic

Chirtoacă a suspendat-o din funcție pe Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb
Fruntașii PL au dirijat schema produselor alterate pentru copiii din Chișinău
Chirtoacă despre otrăvirea copiilor: mi-am pierdut tinerețea luptând cu corupția
Tagurile:
grădiniță privată, produse alterate, grădiniță, achiziții publice, licitații trucate, școală, Sputnik Moldova, Procuratura Anticorupție, Centrul Național Anticorupție, Sergiu Afanasiu, ChișinăuReguli de utilizareCOMENTARII

Știrile Zilei