18:59 11 Decembrie 2019
În direct
  • EUR19.23
  • USD17.35
  • RUB0.27
  • RON4.02
  • UAH0.74
Mariana Tauber
© Sputnik / Miroslav Rotari

Mai rar așa ceva. O organizație europeană va fi condusă de un rus

Interviu
Sa primesc un link scurt
32541

Un bun prieten al Federației Moldovenești de Tenis a fost ales președintele Federației Europene de Tenis. Ar putea urma schimbări majore

Adunarea Generală Anuală a Federației Europene de Tenis, care a avut loc în perioada 23 — 25 martie, la Soci, a ales un nou președinte al acestei organizații. Acesta este Vladimir Dmitriev, membru al Consiliul de Tutelă al Federației de Tenis din Rusia. El a preluat conducerea de la Jaques Dupre, cel care a stat în fruntea Federației Europene de Tenis timp de 9 ani.

Președintele Federației de Tenis din Republica Moldova, Marina Tauber, a declarat pentru Sputnik Moldova că, "după alegerea lui Vladimir Dmitriev în funcția de președinte al Federației Europene de Tenis, va începe o nouă filă în istoria acestei organizații. Vladimir Dmitriev este un bun profesionist și un prieten al Federației Moldovenești de Tenis."

Amintim că, anul precedent, Adunarea Generală Anuală Federației Europene de Tenis a fost organizată în Republica Moldova, țara noastră fiind primul stat din CSI ce organizează un eveniment atât de important pentru lumea tenisului european.

Autor: Cristina Bumbu-Dănuță

p>Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Tematic

Elevii Liceului Teoretic Țipala, premiați la un concurs național
Toate drumurile duc spre Cahul când vine vorba de MOLDOX
Cetățenilor Europei și SUA, despre interzicerea dopajului în sport
Tagurile:
organizație europeană, sport, tenis, Federația de Tenis din RM, Vladimir Dmitriev, Marina Tauber, Soci, Moscova, Rusia


Știrile Zilei