20:12 26 Aprilie 2018
Chişinău+ 28°C
În direct
Daniela Burlaca
© Facebook / Burlaca Daniela

Stagiunea teatrală cu Geneza Art: Ce le lipsește teatrelor din Moldova

Interviu
Sa primesc un link scurt
16510

Actriță și regizorul teatrului "Geneza Art", Daniela Burlaca, a povestit într-o discuție cu jurnalista Iulia Lipovaia cum se dezvoltă teatrul și cum evoluează publicul în Republica Moldova

Potrivit Danielei Burlaca, teatrul "Geneza Art" și-a încheiat a șaptea stagiune teatrală. În această perioadă au fost realizate trei premiere — "4 Mama", "Cutia neagră" şi "Coco Chanel — Oglinzi".

Actrița a subliniat că această stagiune a fost cea mai reușită pentru teatru.

"Ne-am format un public al nostru, un public fidel. Oamenii care vin și cumpăra până la ultimul bilet că să ajungă la un spectacol. Asta mă bucură. Vreau să cred că în Chișinău se formează un public teatral, oameni care creează încet-încet cultura teatrală în Republica Moldova", a menționat Burlaca.

Ea s-a referit și la ultima premieră, "Coco Chanel". Este un spectacol neobișnuit care începe cu o prezentare de modă cu modele profesioniste. În paralel cu spectacolul, a fost creat și un proiect fotografic despre viața renumitei creatoarei de modă.

Prin ce diferă teatrul "Geneza Art" de altele? Ce spectacole ar putea fi prezentate în viitoare stagiunea teatrală? Ce le lipsește teatrelor din Moldova? Aflați răspunsurile la aceste întrebări în interviul cu Daniela Burlaca.

Tematic

Cum frumoasa moldoveancă Lia Sinchevici a ajuns actriță de film și teatru
Ce a făcut o moldoveancă de a pășit pe covorul roșu de la Cannes - VIDEO
Tagurile:
Coco Chanel, actriță, Modă, regizor, teatru, Teatrul Geneza Art, Daniela Burlaca, Chişinău, Moldova


Reguli de utilizareCOMENTARII

Știrile Zilei