22:17 23 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.59
  • USD17.03
  • RUB0.26
  • RON4.20
  • UAH0.61
Victor Micu
© Sputnik / Miroslav Rotari

Victor Micu, viitorul președinte al Curții Supreme de Justiție?

Interviu
Sa primesc un link scurt
21921

Funcția de președinte al Curții Supreme de Justiție va rămâne vacantă în viitorul apropiat. Asta după ce Mihai Poalelungi a decis să plece din acest post, iar recent a fost ales judecător la Curtea Constituțională.

Președintele Consiliului Superior al Magistraturii, Victor Micu, a declarat în cadrul unui interviu realizat în studioul de radio Sputnik Moldova, că nu s-a gândit deocamdată dacă va participa sau nu la concursul ce va fi organizat în curând pentru funcția de președinte al CSJ. Acesta a spus că nu a primit nici propuneri în acest sens. Mai mult, el a mai afirmat că Mihai Poalelungi este un jurist cu o vastă experiență, care îl va ajuta să se descurce în noua funcție. Acesta, însă, a refuzat să comenteze informațiile apărute anterior în presă precum că Mihai Poalelungi ar urma să devină următorul președinte al Curții Constituționale. 

Amintim că marți, 6 martie, Consiliul Superior al Magistraturii l-a ales pe Mihai Poalelungi în funcția de magistrat al Curții Constituționale. Acesta a fost singurul care a participat la acest concurs, a declatat președintele CSM, Victor Micu, la Sputnik Moldova.

Tematic

Mihai Poalelungi se vrea judecător la Curtea Constituțională
Poalelungi a fost reales președinte al CSJ sub protecția poliției
Tagurile:
Victor Micu, Consiliul Superior al Magistraturii, Justiție, Curtea supremă de justiție, președinte, Victor Micu


Reguli de utilizareCOMENTARII

Știrile Zilei