04:44 23 Aprilie 2018
Chişinău+ 14°C
În direct
Tatiana Spânu
© Sputnik / Nicu Goncear

Cine este noul iubit al Tatianei Spânu?

Interviu
Sa primesc un link scurt
96 0 0

Interpreta Tatiana Spânu trăiește o nouă idilă de dragoste. Declarația a fost făcută într-un interviu acordat exclusiv studioului Radio Sputnik în contextul în care tânăra scriitoare pregătește lansarea unei noi cărți.

 

Autoarea însă a lăsat să se înțeleagă că deocamdată nu are un ales al inimii, ci trăiește un sentiment de iubire față de noua ei creație pe care urmează să o prezinte publicului larg în toamna acestui an. Motivul, ca și în cazul cărții de debut în literatură — "Parfumul scrisorii tale", este iubirea.

Scriitoarea, de această dată, va încerca să dezvolte subiectul dragostei la distanță, cauzată de migrație. Marea problemă rămâne însă alegerea unui bărbat-model pentru copertă.

"Ofertele au fost prea multe dar nu am găsit persoana perfectă. Vreau pe cineva care să poată transmite sentimente, să se implice sufletește. Selecția rămâne deocamdată deschisă", a adăgat Tatiana Spânu.

Autoarea a precizat că este și în căutarea unui iubit dezvăluind ce calități fizice ar trebui să aibă.

Tematic

Mii de cărți vor trece Prutul în cadrul campaniei "Ai parte de carte!"
Victoria Anna, femeia care știe să te convingă să citești o carte bună
Cine îi provoacă suferinţe Alinei Zotea şi unde crede ea că se face carte
Tagurile:
Chișinău, Republica Moldova, Chisinau


Reguli de utilizareCOMENTARII

Știrile Zilei

 • Atacul asupra Damascului

  Pentru Rusia este important să demonstreze că SUA şi aliaţii au pornit de la un fals atunci când au lansat atacul asupra Siriei, fiind ghidaţi de alte interese, de aceea a fost ignorat dreptul internaţional şi desconsiderat Consiliul de Securitate ONU, consideră experţii moldoveni, în contextul unui interviu acordat de ministrul rus de Externe.

  94
 • Seismograf

  Informaţia a fost făcută publică de către directorul onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului din România, Gheorghe Mărmureanu. Cât de puternic va fi seismul.

  2742
 • Cimitir

  Cimitirul de pe strada Munceşti este unul dintre cele mai vechi cimitire din Chişinău care s-au mai păstrat şi este utilizat. Oamenii din regiune sunt afectaţi d efaptul că o parte din acesta a fost distrusă, iar pe locul care s-a eliberat au fost construite case.

  356