05:20 13 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.52
  • USD17.69
  • RUB0.25
  • RON4.37
  • UAH0.65

Nadejda Cepraga face dezvăluiri în exclusivitate despre viața ei

Sa primesc un link scurt
121530

Când pronunți numele ei, îți amintești de un repertoriu variat, de sălile cu spectatori arhipline și de ropotele de aplauze.

Nadejda Cepraga face dezvăluiri în exclusivitate despre viața ei

În ajunul Sfintelor Sărbători de Paști, Nadejda Cepraga, a oferit un interviu în exclusivitate studioului radio Sputnik Moldova. Interpreta ne-a povestit despre grijile ei de acum, despre realizările ei pe plan muzical, dar și despre relația specială cu interpreții de la noi.

"Chiar dacă sunt departe de casă, sufletul meu este aproape de Moldova, mi-i dor de satul Răspopeni. Mi-i dor de artiștii de la noi, de publicul din Republica Modlova.”

Am întrebat-o pe distinsa interpretă când o vom putea revedea pe scena de la Chișinău.

”Nu știu, este complicată situația, cei care vor să mă asculte o pot face la întâlnirile cu moldovenii noștri pe care le avem aici, în Rusia. În Moldova vin pentru a mă mai întâlni cu cei dragi sau pentru a merge la mormintele celor care au trecut în lumea celor drepți. Anul acesta de Paști voi fi departe de Moldova, dar cu gândul tot la plaiul meu natal" spune cu multă emoție în voce Nadejda Cepraga.

Amintirile de copilăria ei au făcut-o să ne fredoneze și câteva melodii. Mai multe detalii, aflați din fișierul audio atașat. 

Tematic

Incredibil: Un american de culoare cântă piesa unui interpret din Moldova
Tagurile:
melodii, Muzică, Rusia, Nadejda Cepraga

Știrile Zilei