02:27 21 Mai 2019
În direct
  • EUR20.01
  • USD17.94
  • RUB0.28
  • RON4.21
  • UAH0.68
Anatol Taran
© Sputnik / Rodion Proca

Cum să cucerești un bărbat din Moldova

Interviu
Sa primesc un link scurt
0 0 0

Moldovencele vor să arate ca vedetele de la Hollywood şi sunt gata de orice sacrificiu pentru asta.

De dragul bărbaților, unele femei ajung de bună voie pe masa de operație. O fac pentru că vor să aibă sâni mai mari și picioare frumoase. Operațiile estetice au un impact pozitiv nu doar asupra aspectului fizic. Femeile încep să aibă mai multă încredere în sine, sentiment care le ajută să obțină succes în viața personală și profesională. Subiectul a fost discutat în cadrul emisiunii "Sputnik matinal", moderată de jurnaliștii Maria Dimineț și Dumitru Chitoroagă, cu chirurgul plastician Anatol Taran.

Unele moldovence își fac operații estetice deoarece își doresc să arate impecabil pentru bărbatul iubit. Alte femei însă recurg la chirurgia plastică pentru a corecta trăsăturile fizice imperfecte.

"Unele femei vin cu poze și îmi arată ce sâni vor. În timpul discuțiilor însă stabilim ce li se potrivește mai bine. În cazul sânilor mici, nu putem introduce implanturi mari", a explicat Anatol Taran.  

Primăvara și vara femeile solicită ajutorul chirurgilor plasticieni pentru a scăpa de varice. Vorbim despre venele proeminente de pe picioare și coapse.

"Primăvara femeile sunt preocupate de frumusețea picioarelor. Noi le recomandăm tratamentul conservativ estetic. Le recomand femeilor să nu ignore boala varicoasă, care poate provoca grave probleme de sănătate", a precizat Anatol Taran.

După operațiile estetice, viața unei femei se schimbă pozitiv, afirmă doctorul habilitat în științe medicale.

"După astfel de intervenții, femeile arată mai bine, au mai multă încredere în sine. Unele au succes în plan profesional", a menționat Anatol Taran.

Mai multe detalii despre moldovencele care recurg la operații estetice aflați din interviul audio atașat.

Autor: Maria Dimineţ

Tematic

Chirurgul Anatolie Taran, despre prevenirea și tratarea varicelor
Interviu cu Anatolie Taran despre operațiile estetice și implanturile mamare
Tagurile:
chirurgie plastică, operații estetice, silicoane, implanturi mamare, Anatol Taran


Reguli de utilizareCOMENTARII

Știrile Zilei