16:07 20 Ianuarie 2019
În direct
  • EUR19.56
  • USD17.16
  • RUB0.26
  • RON4.17
  • UAH0.61
Valentin Chicu
© Sputnik /

Cine va reprezenta Republica Moldova la campionatul Mondial de Fotbal 2018

Interviu
Sa primesc un link scurt
Sputnik FanZone (11)
90 0 0

Tinerii fotbaliști Nicolae Sulă și Valentin Carp, ambii în vârstă de 12 ani, vor reprezenta Republica Moldova la cel mai grandios eveniment dedicat copiilor, în cadrul Proiectului Fotbal pentru Prietenie.

Evenimentul Fotbal pentru Prietenie, care se va desfășura în perioada 8-15 iunie 2018 la Moscova, le va oferi o șansă unică celor 1500 de copii din 215 țări și regiuni, care disputa partide amicale, evoluând în echipe mixte.

Selecția participanților și promovarea evenimentului a fost asigurată de agenția Sputnik Moldova în colaborare cu Federația Moldovenească de Fotbal.

Tinerii ambasadori ai fotbalului s-au întâlnit joi cu președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, și președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Pavel Ciobanu, cărora le-au oferit brățara prietenii și le-au adus la cunoștință care sunt valorile promovate de acest proiect.

Valentin Chicu, coordonator de proiecte FMF, a declarat în cadrul emisiunii ”Sputnik matinal” că pentru Republica Moldova acest proiect este o premieră și un succese în același timp. Programul le oferă tinerilor fotbaliști o șansă de a se manifesta și de a acumula experiență în comunicare.

Urmăriți detalii în interviul atașat.

Тема:
Sputnik FanZone (11)

Tematic

Campionatele Mondiale de fotbal, filă cu filă (XVIII). Germania 2006 (FOTO, VIDEO)
Pavel Cebanu: Politicul s-a implicat prea mult în fotbal
Fotbal pentru Prietenie
Tagurile:
fotbal pentru prietenie, Campionatul mondial de fotbal 2018, Fotbal, Valentin Chicu, Chisinau, Republica Moldova


Reguli de utilizareCOMENTARII

Știrile Zilei