20:00 05 Aprilie 2020
În direct
  • EUR20.12
  • USD18.43
  • RUB0.23
  • RON4.17
  • UAH0.67

„Fotbal pentru prietenie 2018" - Iată ce program vor avea astăzi sportivii noștri

Interviu
Sa primesc un link scurt
Radioul și Sportul (34)
11420

Valentin Carp și Nicolae Sulă sunt ambasadorii Campionatului Mondial de Fotbal care vor reprezenta țara noastră în cadrul proiectului internațional pentru copii "Fotbal pentru prietenie". Aceștia au ajuns deja la Moscova și se pare că vor avea un program destul de încărcat.

„Fotbal pentru prietenie 2018". Iată programul sportivilor noștri de astăzi

Jurnalistul Sputnik Moldova Dumitru Chitoroagă, care se află la Moscova alături de sportivii noștri, a relatat în cadrul unei intervenții telefonice despre activitățile pe care le vor avea astăzi Valentin Carp și Nicolae Sulă, în capitala Federației Ruse.

Programul acestora îl puteți afla ascultând fișierul audio atașat. Menționăm că selecția participanților a avut loc cu sprijinul Agenției Internaționale de Presă și Radio Sputnik, în colaborare cu Federația Moldovenească de Fotbal (FMF).

Fotbal pentru Prietenie" (F4F) este un program social internațional pentru copii, realizat de compania „Gazprom" începând cu anul 2013, în cadrul programului global „Gazprom" pentru copii" și include o serie de activități educativ-sportive desfășurate în diverse țări ale lumii.

Тема:
Radioul și Sportul (34)

Tematic

Sputnik deschide la Chișinău FanZone pentru amatorii de fotbal
Fotbal pentru prietenie: Cum au fost primiți tinerii ”ambasadori” de președintele țării
Fotbal pentru Prietenie
Tagurile:
fotbal 2018, cupă, campionat, festival, Dumitru Chitoroagă, MOscova, Rusia


Știrile Zilei