23:06 21 Februarie 2020
În direct
  • EUR19.19
  • USD17.77
  • RUB0.28
  • RON4.01
  • UAH0.73

Campionatul Mondial de Fotbal, organizat la cel mai înalt nivel

Interviu
Sa primesc un link scurt
Campionatul Mondial de Fotbal 2018 - informații de ultimă oră (26)
157 0 0

Campionatul Mondial de Fotbal 2018 va fi la cea de-a 21-a ediție și se va avea loc în Rusia, în perioada 14 iunie - 15 iulie.

Jurnalistul Sputnik Moldova, Dumitru Chitoroagă, care se află la Moscova alături de sportivii noștri, a relatat în cadrul unei intervenții telefonice că Rusia a reușit să organizeze evenimentul, cel puțin până la etapa actuală, la cel mai înalt nivel. Totodată, jurnalistul menționează că oaspeții care vin la campionatul din Federația Rusă au parte de condiții de cazare și transport foarte bune.

"Rusia a ridicat stacheta la un nivel foarte înalt în ceea ce ține de organizare. A fost mărit numărul de curse. Au fost reconstruite circa 130 km de drum pentru a fluidiza transportul. Rețelele de metrou sunt dotate cu hărți și indicatoare pentru ca turiștii să beneficieze de cele mai bune condiții", spune Chitoroagă.

Menționăm că selecția participanților în cadrul programului ”Fotbal pentru Prietenie" a avut loc cu sprijinul Agenției Internaționale de Presă și Radio Sputnik, în colaborare cu Federația Moldovenească de Fotbal (FMF).

”Fotbal pentru Prietenie" (F4F) este un program social internațional pentru copii, realizat de compania „Gazprom" începând cu anul 2013, în cadrul programului global „Gazprom" pentru copii", și include o serie de activități educativ-sportive desfășurate în diverse țări ale lumii.

La Campionatul Mondial de Fotbal din 2018 sunt așteptați peste un miliard de vizitatori.

Тема:
Campionatul Mondial de Fotbal 2018 - informații de ultimă oră (26)

Tematic

„Fotbal pentru prietenie 2018" - Iată ce program vor avea astăzi sportivii noștri
Tagurile:
campionat mondial de fotbal, sport, 2018, rusia, Dumitru Chitoroagă


Știrile Zilei