18:23 20 Ianuarie 2019
În direct
  • EUR19.56
  • USD17.16
  • RUB0.26
  • RON4.17
  • UAH0.61
Sergiu Țurcanu
© Sputnik /

Un proiect inedit de promovare a Republicii Moldova

Interviu
Sa primesc un link scurt
117 0 0

Sergiu Țurcanu este în plin proces de creație. Interpretul se pregătește de lansarea unei noi piese însoțite de un videoclip, care promite a fi cartea de vizită a țării noastre.

Invitat în studioul radio Sputnik Moldova, interpretul, compozitorul și pianistul Sergiu Țurcanu a mărturisit că meseria pe care o are îi aduce satisfacție și este dornic de creație. 

"Recent am imprimat o piesă despre Moldova. Țin foarte mult la ea, deoarece este una dintre ultimele melodii compuse de regretatul Anatol Dumitraș. Republica Moldova este o țară pitorească cu mănăstiri, cetăți, livezi și râuri, iar scopul cestui proiect este să evidențiem frumusețea acestui plai. Îmi doresc ca această piesă să devină cartea de vizită a țării. Acum sunt implicat în filmările unui videoclip pentru acest cântec care are un mesaj foarte puternic și convingător. Eu consider că această compoziție are dreptul să devină imnul Republicii", a declarat Sergiu Țurcanu. 

Mai mult de atât, interpretul a afirmat că această piesă are un stil diferit de genurile de muzică pe care le interpretează de obicei, din acest motiv a fost o provocare pentru el.

În exclusivitate pentru Sputnik Moldova, Sergiu Țurcanu a recitat câteva versuri din noua sa piesă.  Mai multe detalii aflați în fișierul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Tematic

Muzica clasică - marea provocare a cantautorului Sergiu Țurcanu
Republica Moldova, tot mai vizitată de turiști. Vezi de ce
Ce aleg să vadă străinii în Republica Moldova
Tagurile:
plai, compozitor, melodie, interpret, țară, videoclip, proiect, Sergiu Țurcan, chișinău, Chisinau


Reguli de utilizareCOMENTARII

Știrile Zilei