14:38 20 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.55
  • USD16.97
  • RUB0.26
  • RON4.19
  • UAH0.61
Cristian Frisk
© Sputnik /

Vezi cum a reușit Rusia să elimine Spania

Interviu
Sa primesc un link scurt
133 0 0

"Rusia a învins Spania cu armele ei proprii. I-a lăsat pe spanioli să paseze, care însă nu au găsit culoare spre poarta lui Akinfeev. Cercesov a jucat inteligent și foarte inspirat", a declarat comentatorul sportiv Cristian Frisk în cadrul emisiunii matinale.

Jurnalistul român Cristian Frisk este convins că duelul din sferturi dintre Rusia și Croația va desemna una dintre finalistele Cupei Mondiale. "Franța și Uruguay vor fi stoarse după duelul pe care urmează să-l dispute, iar țara gazdă sau balcanicii au toate șansele de a se impune în semifinale", susține comentatorul.

Reamintim că Rusia a reușit duminică seara cea mai mare performanță din istorie, calificând-se în premieră în faza sferturilor de finală după ce a trecut de campioana monbdială din 2010 în urma loviturilor de departajare. Formația condusă de Stanislav Cercesov a fost condusă pe tabelă în minutul 12 după autogolul lui Ignașevici, dar egalat din penalty prin Dziuba în minutul 43. Rușii au închis jocul, iar la loviturile de la 11 metri, Akinfeev a fost magistral reușind să se opune de două ori în fața spaniolilor.

"Rusia a făcut ce a știut mai bine. S-a apărat, nu a tremurat în fața adversarului, iar Spania care a rămas cu 48 de ore înaintea mondialului fără antrenor, situație fără precedent, nu a sclipit ca acum 8 ani. O victorie meritată, iar acest mondial devine și mai imprevizibil" a conchis Cristian Frisk.

Tematic

Ce va câștiga Rusia în urma organizării Campionatului Mondial de Fotbal
Rusia a învins Spania la Campionatul Mondial de Fotbal 2018
Număr-record de autogoluri la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia
Tagurile:
Mondial, Fotbal, Chisinau


Reguli de utilizareCOMENTARII

Știrile Zilei