01:22 17 Decembrie 2018
În direct
  • EUR19.50
  • USD17.28
  • RUB0.26
  • RON4.19
  • UAH0.62

Atenție, părinți! Pedofilii știu cum să atragă orice copil. Ce tehnici folosesc

Opinia expertului
Sa primesc un link scurt
68811

Experții atenționează părinții să fie vigilenți, asta deoarece pedofilii știu cum să atragă orice copil, indiferent de nivelul de trai al familiei acestuia

Mai mult, adulții cu atracție sexuală față de copii au diferite grupuri unde își împărtășesc experiențele trăite, dar și tehnicile folosite pentru a prinde victimele în plasă.

Avocata Centrului Internaţional pentru Protecţia şi Рromovarea Drepturilor Femeilor „La Strada", Natalia Bayram, a explicat pentru Sputnik Moldova cât de periculoasă este această categorie de persoane, dar și cum acționează pentru a ajunge la inima copilului.

„Ei cunosc foarte bine psihologia copilului, știu foarte bine să-și selecteze victimele. Ei studiază mediul victimei, cercul de interese, de prieteni și îi manipulează în funcție de vulnerabilitățile copilului. Ei știu că dacă copilul trăiește într-un mediu înstărit, lui îi lipsește afecțiune. Respectiv, trebuie să-i oferi afecțiune, iar dacă minorul vine dintr-o familie social-vulnerabilă — duce lipsă de hrană și îmbrăcăminte", a declarat avocatul Natalia Bayram.

Statisticele arată că numărul cazurilor de pedofilie este în creștere în ultimii ani, iar de cele mai multe ori, despre unele cazuri de pedofilie se află cu mult timp după producerea acestora.

Tematic

Șocant: Un caz care îl depășește pe cel al polițaiului pedofil!
Strigător la cer: Polițist pedofil în Capitală!
Un pedofil a batjocorit în lift o fetiță de numai trei ani, apoi a fugit
Tagurile:
pedofil, sex cu minore, sex, copil


Reguli de utilizareCOMENTARII

Știrile Zilei