04:35 23 Aprilie 2018
Chişinău+ 14°C
În direct
Lucia Palii
© Sputnik / Miroslav Rotari

Zilele lunii aprilie care aduc ghinion. Ce ți se poate întâmpla

Opinia expertului
Sa primesc un link scurt
381 0 0

Luna aprilie este una complicată, din motiv că planeta Mercur se află în perioadă retrogradă. Astrologul Lucia Palii a enumerat, în cadrul unei emisiuni din studioul de radio Sputnik Moldova, care sunt zilele ce pot aduce ghinion.

Potrivit ei, în aceste zile există riscul să ne îmbolnăvim. Atât pentru persoanele vârstnice, cât și pentru cele care suferă de anumite maladii. Aceasta a spus că în prezent, ne aflăm într-o perioadă destul de încărcată energetic, așa că nu recomandă începerea unor proiecte noi, sau a altor activități.

Care sunt zilele cu ghinion, din luna aprilie, aflați din fișierul audio, de la Lucia Palii.

Tematic

Astrolog: În anul 2018 se vor naște viitorii politicieni
Tagurile:
retrograd, ghinion, astrologie, horoscop, Pronosticuri, zile, mercur, Lucia Palii, Moldova


Reguli de utilizareCOMENTARII

Știrile Zilei

 • Atacul asupra Damascului

  Pentru Rusia este important să demonstreze că SUA şi aliaţii au pornit de la un fals atunci când au lansat atacul asupra Siriei, fiind ghidaţi de alte interese, de aceea a fost ignorat dreptul internaţional şi desconsiderat Consiliul de Securitate ONU, consideră experţii moldoveni, în contextul unui interviu acordat de ministrul rus de Externe.

  94
 • Seismograf

  Informaţia a fost făcută publică de către directorul onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului din România, Gheorghe Mărmureanu. Cât de puternic va fi seismul.

  2736
 • Cimitir

  Cimitirul de pe strada Munceşti este unul dintre cele mai vechi cimitire din Chişinău care s-au mai păstrat şi este utilizat. Oamenii din regiune sunt afectaţi d efaptul că o parte din acesta a fost distrusă, iar pe locul care s-a eliberat au fost construite case.

  356