prev
05 Mai
next
 • 8:00
  Juralul orei

  Află ce s-a întâmplat în țară și în lume din prima sursă, știrile de ultimă oră, comentate de cei mai buni experți.
 • 8:30
  "Утро на Sputnik'e"

  Emisiune în limba rusă
 • 9:00
  "Sputnik Matinal" cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă

  Preotul Valentin Ceban a decis să construiască, pe teritoriul bisericii la care slujește, un azil pentru bătrânii lăsați în voia sorții, deși o bună parte dintre ei au copii, însă care au plecat peste hotare. Nici pandemia de coronavirus nu l-a oprit pe Valentin Ceban să înalțe în orăşelul Vatra un Centru pentru Bătrâni. Mai multe detalii aflăm de la părintele Valentin Ceban. În prima zi de marți a lunii mai este marcată Ziua Mondială a Astmului. Care e situaţia în Moldova la capitolul bolilor pulmonologice, aflăm de la Svetlana Șciuca, profesor universitar, doctor habilitat în medicină.
 • 10:00
  Jurnalul orei cu Roman Botnari

  Află ce s-a întâmplat în țară și în lume din prima sursă, știrile de ultimă oră, comentate de cei mai buni experți.
 • 11:00
  ”Atitudini” cu Maria Dimineț

  Consiliul Superior al Magistraturii va examina pe 5 mai demersul deputatului PSRM Vasile Bolea privind demiterea judecătorilor Curții Constituționale, Liuba Șova, Nicolae Roșca și Domnica Manole, pe motiv că aceștia au încălcat jurământul depus, după ce au divulgat secretul deliberării atunci când Vladimir Țurcan a fost ales președinte al CC. La ce decizie să ne așteptăm de la CSM, având în vedere că instituția nu are competența să aplice sancțiuni sau să-i demită pe membrii Curții Constituționale care, potrivit Constituției, sunt „inamovibili pe durata mandatului, independenți și se supun numai Constituției”. De ce actuala compomență a CC s-a pomenit în mijlocul unui scandal, dar și ce soluții sunt pentru această situație, aflăm de la doctorul în drept internațional Nicolae Osmochescu și doctorul habilitat în drept constituțional Teodor Cârnaț.
 • 17:00
  Știri în limba rusă

  Știri în limba rusă
 • 17:03
  Экспертиза

  Emisiune în limba rusă
 • 18:00
  Știri

  Știri, cu Valeria Fortuna
 • 18:03
  ”Logica Puterii” cu Tatiana Cebotari

  Fracțiunea PDM s-a întrunit în ședință care a durat tocmai 7 ore. Subiectele de discuție au fost situația internă în partid, relația cu partenerii de guvernare, activitatea partidului în cadrul coaliției, precum și plecările unor membri din partid. Alegerile anticipate sunt imposibile, dacă până la sfârșitul acestei săptămâni nu se produce o ”răscoală” politică. Despre acest subiect discutăm în cadrul emisiunii ”Logica Puterii”.
 • 19:00
  "Jurnalul orei" cu Valeria Fortuna

  Află ce s-a întâmplat în țară și în lume din prima sursă, știrile de ultimă oră, comentate de cei mai buni experți.
 • 20:00
  ”Intersecții” cu Andrei Porubin

  Cum le-a afectat pandemia de coronavirus planurile multiplilor campioni mondiali la dansul sportiv Polina Barâșkina și Vladislav Untu, dar și cum se antrenează în aceste noi condiții, aflăm la emisiunea Intersecții de la dansatorul stabilit la Moscova, Vladislav Untu