prev
14 Mai
next
 • 8:00
  Juralul orei

  Află ce s-a întâmplat în țară și în lume din prima sursă, știrile de ultimă oră, comentate de cei mai buni experți.
 • 8:30
  "Утро на Sputnik'e"

  Emisiune în limba rusă
 • 9:00
  "Sputnik Matinal" cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă

  Ediție specială – 5 ani din ziua lansării Agenției Internaționale de Știri și Radio Sputnik Moldova. Invitați: profesorul universitar, avocatul Iurie Mărgineanu, psihologul şi lectorul Universităţii de Stat „Ion Creangă” Cezara Dilevschi, Ludmila Boţan, directorul Întreprinderii Municipale”Combinatul Servicii Funerare”, Dinu Ţurcanu, prorectorul UTM, cavaler al Ordinului „Gloria Muncii” şi Ion Lazarenco-Tiron, cel mai bun înotător în ape deschise din lume pentru anul 2018, singurul canditat al RM la Premiul Nobel 2019. Totodată, în cadrul ediției vor vorbi și mai mulți colegi din echipă.
 • 10:00
  Jurnalul orei cu Roman Botnari

  Află ce s-a întâmplat în țară și în lume din prima sursă, știrile de ultimă oră, comentate de cei mai buni experți.
 • 11:00
  ”Atitudini” cu Maria Dimineț

  Plecările din Partidul Democrat nu contenesc. Indiferent că vorbim de deputați, primari consilieri raionali și locali sau simpli membri de partid, oamenii aleg să părăsească entitatea politică. Unii spun că au luat decizia din motiv că vor să se simtă liberi în luarea deciziilor, iar alții - că vor ca vocea să le fie auzită. Între timp, conducerea de vârf a PDM îi învinuiește pe cei ce părăsesc formațiunea de trădare și sugerează chiar că unii ar fi luat această decizie pentru bani. Ce stă de fapt la baza acestor plecări din PDM, dar și care este reacția reprezentanților grupului parlamentar Pro Moldova și Partidului Șor la acuzațiile aduse, aflăm de la deputatul Pro Moldova Vladimir Cebotari și vicepreședintele Partidului „Sor”, Marina Tauber.
 • 17:00
  Știri în limba rusă

  Știri în limba rusă
 • 17:03
  Экспертиза

  Emisiune în limba rusă
 • 18:00
  Știri

  Știri, cu Valeria Fortuna
 • 18:03
  ”Logica puterii” cu Tatiana Cebotari

  Cât de posibilă e căderea Guvernului Chicu? În ce condiții PD ar face coaliție cu PAS, PPDA, și grupul parlamentar Pro Moldova? Prelungirea stării de urgență ar putea fi asul din mâneca autorităților pentru a nu permite instalarea unui nou Guvern? Despre acestea, dar și alte subiecte discutăm cu președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov.
 • 19:00
  "Jurnalul orei" cu Valeria Fortuna

  Află ce s-a întâmplat în țară și în lume din prima sursă, știrile de ultimă oră, comentate de cei mai buni experți.
 • 20:00
  ”Intersecții” cu Andrei Porubin

  El a reușit să afle secretul lutăritului și să-i confere dimensiuni internaționale. Cel mai vestit olar din Moldova - Vasile Goncear visează să-și aducă gospodăria până la nivelul unui centru de turism de tale mondială.