prev
20 Mai
next
 • 8:00
  Juralul orei

  Află ce s-a întâmplat în țară și în lume din prima sursă, știrile de ultimă oră, comentate de cei mai buni experți.
 • 8:30
  "Утро на Sputnik'e"

  Emisiune în limba rusă
 • 9:00
  "Sputnik Matinal" cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă

  - În prim plan revine protecţia sănătăţii şi a mediului. În această săptămână au loc mai multe întâlniri ale ecologiștilor cu administrația publică locală din teritoriu. Problema reutilizării deșeurilor. Ce acţiuni putem întreprinde şi care ar fi rolul concret al autorătăților și a fiecărui cetăţean în parte, vorbim cu Gabriel Mărgineanu, preşedinte al Societății Ecologice BIOTICA, cel care se implică activ în proiecte ecologice. - Astăzi este Ziua internaţională a metrologiei. Ce este şi care ar fi direcţiile de activitate, vorbim cu Sergiu Lelic, directorul Centrului Național pentru protejarea intereselor economice ale consumatorilor. - Albinele sunt singurele insecte din lume care produc hrană pentru om. De Ziua Mondială a albinelor, marcată anual în data de 20 mai, vorbim despre activitatea agricolă și viața albinelor, dar și despre producția de miere așteptată în acest an, dar și cum insecticidele ucid aceste insecte.
 • 10:00
  Jurnalul orei cu Roman Botnari

  Află ce s-a întâmplat în țară și în lume din prima sursă, știrile de ultimă oră, comentate de cei mai buni experți.
 • 11:00
  ”Atitudini” cu Maria Dimineț

  La începutul anului 2020, UE a rămas fără Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, iar la scurt timp statele europene și nu doar, au fost afectate puternic de COVID-19. Potrivit economiștilor, pandemia va avea consecințe economice grave pentru UE în timpul apropiat. Vom face și o paralelă a statelor care nu depind de banii europeni, cum ar fi Rusia, și care ar putea fi rolul Rusiei în recuperarea economică a UE, și cum va afecta/îmbunătăți relațiile cu Rusia a statelor europene această criză, dar și în raport cu Republica Moldova, discutăm la ”ATITUDINI”, cu politologul Pavel Midrigan.
 • 17:00
  Știri în limba rusă

  Știri în limba rusă
 • 17:03
  Экспертиза

  Emisiune în limba rusă
 • 18:00
  Știri

  Știri, cu Valeria Fortuna
 • 18:03
  ”Logica puterii” cu Tatiana Cebotari

  Chiar și pe timp de pandemie, Chișinăul prinde viață. Mai multe proiecte anunțate în campania electorală de actualul primar al Capitalei devin realitate. Despre reușite, planuri și cum se găsește consens în CMC, discutăm cu primarul de Chișinău, Ion Ceban.
 • 19:00
  "Jurnalul orei" cu Valeria Fortuna

  Află ce s-a întâmplat în țară și în lume din prima sursă, știrile de ultimă oră, comentate de cei mai buni experți.
 • 20:00
  ”Obiectiv” cu Dumitru Chitoroagă

  Tema: Un grup de inițiativă a solicită autorităților relansarea curselor Internaționale de transport spre UE, Rusia și România. O petiție în acest sens este semnata de cetățeni prin intermediul rețelelor de socializare. De asemenea, a fost înaintat către minister un proiect și inițiativă ca toate centrele de agrement sportiv sa fie deschise imediat. Invitați: Sergiu Lisenco, activist civic, Mihai Burciu manager FTN.