prev
21 Mai
next
 • 8:00
  Juralul orei

  Află ce s-a întâmplat în țară și în lume din prima sursă, știrile de ultimă oră, comentate de cei mai buni experți.
 • 8:30
  "Утро на Sputnik'e"

  Emisiune în limba rusă
 • 9:00
  "Sputnik Matinal" cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă

  În contextul Zilei mondiale pentru diversitate culturală, pentru dialog și dezvoltare, marcată în fiecare an în data de 21 mai, conform deciziei ONU, discutăm despre problemele din domeniu cu reprezentanții factorilor de decizie. Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie Nicolae Testemiţanu a lansat o platformă de cercetare COVID-19. Cui aparține ideea și care a fost necesitatea unei asemenea platforme aflăm de la academicianul Stanislav Groppa, doctor habilitat în științe medicale, membru corespondent și membru titular al Academiei de Științe a Moldovei. În data de 25 mai 2020 va avea loc o competiție unică organizată de Federația Dansului Modern și de Estradă – o competiție de dans on-line. Despre idee și cum va fi desfășurat evenimentul aflăm de la Victoria Basiul, președinta Federației Dansului Modern și de Estradă din Moldova.
 • 10:00
  Jurnalul orei cu Roman Botnari

  Află ce s-a întâmplat în țară și în lume din prima sursă, știrile de ultimă oră, comentate de cei mai buni experți.
 • 11:00
  ”La ordinea zilei” cu Silvia Zavadovschi

  Pe fundalul stresului creat de micșorarea veniturilor, petrecerea a 24 din 24 de ore în casă, în multe din familii certurile au ajuns să fie la ordinea zilei, urmată de separarea cuplurilor. Institutul pentru Familie și Inițiative Sociale oferă consiliere psihologică gratuită. Cine și cum poate beneficia de aceste servicii, dar și de ce consilierea psihologilor este necesară în această perioadă, aflăm de la Natalia Toma, doctor în psihologie și reprezentant al Institutului pentru Familie și Inițiative Sociale.
 • 17:00
  Știri în limba rusă

  Știri în limba rusă
 • 17:03
  Экспертиза

  Emisiune în limba rusă
 • 18:00
  Știri

  Știri, cu Valeria Fortuna
 • 18:03
  ”Logica puterii” cu Tatiana Cebotari

  Socialiștii au depus o sesizare la CCM pentru ca Înalta instanță să se pronunțe în ce măsură sunt posibile alegerile parlamentare anticipate în aceiași zi cu alegerile prezidențiale. Totodată, procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a venit cu declarații grave în adresa mai multor persoane implicate în furtul miliardului. În ce măsură opoziția și-ar asuma guvernarea pe bune, aflăm cu deputatul PD Nicolae Ciubuc și deputatul PAS Vladimir Bolea.
 • 19:00
  "Jurnalul orei" cu Valeria Fortuna

  Află ce s-a întâmplat în țară și în lume din prima sursă, știrile de ultimă oră, comentate de cei mai buni experți.
 • 20:00
  ”Intersecții” cu Andrei Porubin

  Când toată lumea petrece mai mult timp în casă, apar și ideile de renovare a locuințelor, schimbarea detaliilor și economisirea banilor. Despre trendul anului 2020 în materie de amenajarea locuințelor, vorbim cu Marin Visterniceanu, designer din Republica Moldova.