18:48 21 Martie 2018
Chişinău+ 0°C
În direct
Правительство Республики Молдова

ONG-urile din Moldova vor să vadă oameni destoinici în noul Guvern

© Sputnik/ Evgheni Panasenco
Informații
Sa primesc un link scurt
11 0 0

În activitatea membrilor Cabinetului de Miniștri trebuie să prevaleze interesul public şi nici un partid nu ar trebui să ezite să renunţe la persoanele pe care le-au înaintat în funcţii, dacă acestea nu muncesc în interesele cetățenilor, consideră reprezentanții organizațiilor non-guvernamentale.

CHIȘINĂU, 28 iul – Sputnik. Organizațiile non–guvernamentale speră că în noul guvern vor veni doar oameni destoinici, a declarat pentru Sputnik Moldova Olga Bâtcă, președintele Alianței Anticorupție.

Luni seară a devenit cunoscut faptul că președintele țării a semnat ordinul privind desemnarea lui Valeriu Streleț drept candidat la funcția de prim-ministru. Lberal-democratul va trebui să prezinte parlamentului programul de guvernare și componența guvernului.

Potrivit Olgăi Bâtcă, în activitatea membrilor Cabinetului de Miniștri trebuie să prevaleze interesul public şi nici un partid nu ar trebui să ezite să renunţe la persoanele pe care le-au înaintat în funcţii, dacă acestea nu muncesc în interesele cetățenilor

”Și premierul, și toți miniștrii Cabinetului trebuie să fie competenți în domeniul pe care-l vor gestiona, dar și bine pregătiți profesional. Noi nu trebuie să tolerăm în Guvern tot felul de cumetri și nănași”, a remarcat Bâtcă.

Tematic

Streleţ şi viitorul Moldovei: tentativa unei prognoze „astropolitice”
Cine este Valeriu Streleţ?
Nicolae Timofti: Valeriu Streleţ este candidatul
I-a venit rândul lui Valeriu Streleţ?
Tagurile:
desemnat, ONG, cabinetul de miniștri, Premier, Valeriu Streleţ, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARIIȘtirile Zilei