21:41 19 Ianuarie 2019
În direct
  • EUR19.56
  • USD17.16
  • RUB0.26
  • RON4.17
  • UAH0.61
Transport

Au intrat în vigoare noile modificări la Regulamentul Circulației Rutiere

© Sputnik / Rodion PROCA
Informații
Sa primesc un link scurt
19010

În toate locurile unde va fi instalat indicatorul nou – 3.34 – nu va fi admis accesul autovehiculelor utilate cu sistem de alimentare cu gaze.

CHIȘINĂU, 14 iul – Sputnik. De vineri, 14 iulie, au intrat în vigoare modificările operate de Guvern, la începutul acestei săptămâni, la Regulamentul Circulației Rutiere. Acestea se referă la autovehiculele dotate cu sistem de alimentare cu gaze.

Din 14 iulie, este interzis accesul mașinilor dotate cu sistem de alimentare cu gaz în parcările subterane ale blocurilor locative multietajate, clădirilor de menire social-culturală, clădirilor cu destinație publică și administrativă, dar și în parcările supraterane de tip deschis.

De asemenea, în toate locurile unde va fi instalat indicatorul nou – 3.34 – nu va fi admis accesul autovehiculelor utilate cu sistem de alimentare cu gaze.

Aceste modificări au fost motivate prin necesitatea minimizării posibilelor riscuri de incendii și explozii la exploatarea autovehiculelor utilate cu sistem de alimentare cu gaze.

Tematic

Mașinile din Bahrain și Burkina Faso au trecut prin această procedură în Moldova
Aceste mașini nu au voie să circule pe drumurile din Moldova
Tagurile:
interdicții de parcare, autovehicule dotate cu sistem de alimentare cu gaze, Regulamentul Circulației Rutiere, șoferi, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei