20:01 26 Aprilie 2018
Chişinău+ 28°C
În direct
Havuz

Vreme capricioasă: Ce ne aşteaptă săptămâna viitoare

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Informații
Sa primesc un link scurt
Meteo în Moldova: prognoza exactă pentru fiecare zi (66)
123 0 0

Dacă previziunile meteorologilor se vor adeveri, aceste două zile de odihnă le vom petrece mai mult pe lângă casă - escapadele la iarbă verde ar fi o decizie mai puţin inspirată

CHIŞINĂU, 15 iul — Sputnik. În prima zi de weekend se aşteaptă cer variabil în toată ţara, în nor şi în sud vor cădea ploi slabe. Temperaturile vor fi modeste în timpul zilei, cu maxime ce vor oscila între 24 şi 25 de grade. Minimele nocturne vor coborî până la 10-12 grade.

Duminică va fi şi mai răcoare. În raioanele din nordul ţării nu vor fi mai mult de 18-21 de grade, iar în raioanele de sud maxima va fi de 23. În centru şi la sud sunt prognozate ploi cu descărcări electrice. Noaptea va rămâne la fel de rece.

Meteorologii promit în schimb o ameliorare a vremii de săptămâna viitoare. Astfel, luni ploile vor conteni însă cerul va fi variabil. Temperaturile vor creşte treptat, până la valori maxime de 26-28 de grade. Noaptea însă va rămâne la fel de răcoroasă.

Marţi se va încălzi şi mai mult, până la aproximativ 30 de grade.

Să nu uităm, suntem abia în miez de vară, astfel că ne pregătim iarăşi de vreme toridă. Nu uităm de consumul suficient de apă, îmbrăcămintea comodă, în culori deschise şi din stofe naturale. Dacă puteţi, evita ieşirile din casă în orele amiezii şi expunerile la soare.

Тема:
Meteo în Moldova: prognoza exactă pentru fiecare zi (66)

Tematic

Vremea vine cu noi surprize: prognoza exactă pentru sâmbătă, 15 iulie
Când greșesc meteorologii, ne salvează înțelepciunea populară
Meteorologii fac pronosticuri apocaliptice: Totul abia începe
Tagurile:
prognoza, temperatura, arşiţă, vreme, meteo, ploi, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei