20:09 05 Aprilie 2020
În direct
  • EUR20.12
  • USD18.43
  • RUB0.23
  • RON4.17
  • UAH0.67
Informații
Sa primesc un link scurt
469 0 0

Cerul este acoperit de nori, însă temperaturile sunt ridicate: ce surprize ne pregătește vremea în zilele următoare?

CHIȘINĂU, 11 sept — Sputnik. Pe parcursul zilei de luni cerul va fi variabil, însă temperaturile rămân generoase, ca în plină vară.

Astfel, în raioanele de nord valorile termice vor oscila între 28 și 31 de grade, în centru vor fi 29 — 32 de grade, iar în sudul țării se vor înregistra temperaturi de 30 — 33 de grade.

Va fi deosebit de cald și în ziua următoare, însă cu un grad-două mai puțin, maximele termice variind între 27 și 32 de grade. În centrul și nordul țării sunt posibile precipitații, pe alocuri cu descărcări electrice.

Miercuri vremea se răcorește ușor, astfel că la nord nu vor fi mai mult de 25 de grade și 27 în raioanele de sud. În nordul țării meteorologii prognozează precipitații slabe pe timp te noapte.

În zilele următoare temperaturile vor începe să crească iarăși, atingând spre sfârșitul săptămânii valori maxime de aproximativ 30 de grade. Ploi practic nu se așteaptă.

Pe fundalul acestor temperaturi ridicate și a deficitului de precipitații, meteorologii mențin în vigoare, până la 12 septembrie, avertismentul "Cod galben"- pericol excepțional de incendiu.

Tematic

Site-ul Serviciului Hidrometeorologic a fost restabilit: Ce vreme ne așteaptă
Tagurile:
Cod galben, meteorologi, toamna, temperaturi, vreme, meteo


Știrile Zilei