06:33 23 Septembrie 2018
În direct
  • EUR19.70
  • USD16.81
  • RUB0.25
  • RON4.23
  • UAH0.60
Toamnă, foto de arhivă

Când se va instaura adevărata toamnă: Prognoza meteo pentru următoarele zile

© Sputnik / Miroslav Rotari
Informații
Sa primesc un link scurt
32010

Deși am ajuns deja la mijlocul celei de-a doua luni de toamnă, vremea ține cu noi și, cu mici excepții, nu am avut deocamdată prea multe zile reci și ploioase de toamnă adevărată

CHIȘINĂU, 13 oct — Sputnik. În ultimele zile, temperaturile au fost destul de generoase pentru această perioadă a anului, cu valori maxime de peste 20 de grade și cer preponderent senin.

Astăzi, valorile termice rămân ridicate, însă cerul va fi parțial acoperit de nori, iar meteorologii promit și precipitații slabe în centrul și nordul țării.

Maximele termice vor oscila vineri, 13 octombrie, între 18 și 20 de grade Celsius. Nocturnele vor coborî până la 7-9 grade.

Potrivit prognozelor, sâmbătă nu vor mai fi înregistrate precipitații, în schimb temperatura aerului va coborî simțitor, astfel că ziua nu vom avea mai mult de 15-17 grade.

Dar nu este cazul să ne lăsăm pradă "depresiei de toamnă" pentru că vara indiană va mai continua. Astfel, deja duminică temperaturile vor începe să urce din nou și vor ajunge până la 20-22 de grade. Cerul va fi variabil, iar în nordul țării sunt posibili și câțiva stropi de ploaie.

Meteorologii promit vreme deosebit de caldă și săptămâna viitoare, cu cer variabil, fără precipitații. Maximele termice ar putea ajunge și până la 22-24 de grade.

Tematic

Prognoza meteo: Cum va fi vremea de Hramul Chișinăului
Vom avea sau nu vară indiană în această toamnă în Moldova. Ce spun meteorologii
Culorile toamnei: Imagini spectaculoase, adunate din toate colțurile lumii
Tagurile:
vara indiană, temperatura, vremea, cald, meteo
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei