11:08 18 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.61
  • USD16.97
  • RUB0.26
  • RON4.20
  • UAH0.61
Fotografie simbol: Citrice

(VIDEO) Îngrozitor: Iată cum sunt otrăvite citricele care ajung pe masa noastră

© Sputnik / Владимир Песня
Informații
Sa primesc un link scurt
50010

Îți plac citricele? Iată un motiv ca să renunți la ele și să consumi de acum în acolo fructele locale: mere, pere, prune, gutui, cireșe, vișine și alte produse, pe care le cultivă țăranii noștri și care nu sunt tratate cu chimicale ca cele din import.

CHIȘINĂU, 30 ian — Sputnik. La sfârșitul anului trecut, pe Facebook a fost plasat un videoclip realizat la o întreprindere dintr-o țară din Asia care pregătește citrice pentru export.

Fructele exotice sunt tratate cu chimicale de către angajații întreprinderii. Este foarte posibil ca respectivele fructe să ajungă chiar pe masa noastră.

Vom nota că în ultima perioadă mai mulți medici din Republica Moldova au îndemnat populația să renunțe la consumul fructelor și legumelor de import în beneficiul celor locale. Și asta din două motive. Mai întâi, pentru că legumele și fructele care cresc la noi sunt mai bine asimilate de organismul nostru. Și doi, pentru că nu sunt tratate cu chimicale ca să facă posibilă conservarea lor pe o perioadă cât mai îndelungată pentru a realiza exportul lor.

 

Tagurile:
masa, otravă, otrăvuri, citrice, întreprinderi, Fructe exotice, Facebook, fructe, Asia
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei