17:28 16 Ianuarie 2019
În direct
  • EUR19.59
  • USD17.14
  • RUB0.26
  • RON4.19
  • UAH0.61
Troleibuz, imagine de arhivă

Trebuie să știi asta dacă vrei să mergi cu transportul public în centrul Capitalei

© Sputnik / Miroslav Rotari
Informații
Sa primesc un link scurt
19310

Primăria Chișinău îi atenționează pe locuitorii capitalei, dar și pe șoferi, să țină cont de schimbările de itinerar în rețeaua de transport public.

CHIȘINĂU, 14 iun — Sputnik. Primăria municipiului Chişinău îi atenționează pe locuitorii Capitalei că, începând cu ziua de joi și până duminică, transportul public va circula conform unui regim special, în legătură cu demararea lucrărilor de reparație a rețelei de canalizare.

Astfel, în această perioadă, troleibuzul de pe linia 3 nu va circula, itinerarul liniei de troleibuz numărul 2 va fi scurtat, de la strada Gheorghe Asachi pe strada Pan Halippa, str. Ismail, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit, iar troleibuzele cu numerele 10 și 24 vor circula până pe strada 31 august 1989.

Totodată, Primăria anunță modificarea itinerarului pentru microbuzele nr. 101, nr. 125, nr. 154 și nr. 185: Tur — de pe str. București pe str. Vlaicu Pârcălab, str. A. Șciusev, str. Nicolae Iorga, str. București și în continuare pe traseele stabilite; Retur — de pe str. București pe str. Mitropolit G. Bănulescu — Bodoni, str. M. Kogălniceanu, str. Vlaicu Pârcălab, str. București și în continuare pe traseele stabilite.

În același timp, urmează să fie deschisă linia suplimentară de autobuz ”Centru — Telecentru" cu următorul itinerar: str. Mitropolit G. Bănulescu — Bodoni (Grădina Publică ”Ștefan cel Mare și Sfânt") — str. A. Mateevici — str. Vasile Alecsandri — șos. Hâncești — str. Miorița — str. Gheorghe Asachi — str. Vasile Alecsandri — str. A. Mateevici — str. Mihai Eminescu — bd. Ștefan cel Mare și Sfânt — str. Mitropolit G. Bănulescu — Bodoni.

Conducătorii auto sunt rugați să respecte indicatoarele rutiere.

Tematic

Noi detalii în cazul funcționarilor de la primăria Chișinău, reținuți pentru corupție
Transport public confortabil și drumuri bune, un vis neîmplinit al moldovenilor
Tagurile:
trebuie sa tii cont, Trebuie sa stii asta, capitala, centrul capitalei, transport public, Primaria Chisinau
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei