13:40 25 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.03
  • USD17.87
  • RUB0.28
  • RON4.21
  • UAH0.67
Аэропорт

Vei fi peste hotare în ziua votării? Iată cum ajungi la cea mai apropiată secție - Video

CC0 / Pixabay / JESHOOTScom
Informații
Sa primesc un link scurt
19010

Dacă vei fi peste peste hotarele țării în ziua alegerilor și nu știi la ce secție de votare ai putea să mergi pentru a-ți exprima votul, aplicația Diaspora.Voteaza.md, lansată recent de Comisia Electorală Centrală, îți poate fi utilă.

CHIȘINĂU, 14 feb – Sputnik. Comisia Electorală Centrală a lansat aplicația Diaspora.Voteaza.md, aceasta este destinată cetățenilor Republicii Moldova cu drept de vot, care, în ziua alegerilor, nu se află în țară.

Aplicația este una destul de simplă și ușor de utilizat, dacă vizitatorul a accesat pagina Diaspora.Voteaza.md, browserul îi va cere să confirme localizarea sa geografică.

În funcție de localizarea utilizatorului, aplicația îi va genera câteva opțiuni. El va putea alege din trei secții de votare care se află cel mai aproape de localitatea respective. Aplicația îi va indica și traseul, drumul cel mai scurt către secția de votare selectată.

Pe pagina Diaspora.Voteaza.md poate fi găsită lista secțiilor de votare care vor fi organizate peste hotarele Republicii Moldova.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Tematic

Moldova: Alegeri parlamentare 2019, rezultate
Alegeri parlamentare 2019: Tot ce trebuie să știți
Alegeri parlamentare-2019: Cine sunt aspiranții la funcția de deputat
Tagurile:
video, ghid, Secție de votare, Ziua alegerilor, peste hotare
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei