14:19 19 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.15
  • USD17.91
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
Reparație drum - Imagine de arhivă

Șoferii ar trebui să evite această porțiune de drum: Anunțul făcut de Primăria Capitalei

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Informații
Sa primesc un link scurt
88 0 0

O porțiune a drumului „L-455” va fi reabilitată de Primăria municipiului Chișinău.

CHIȘINĂU, 2 apr – Sputnik. O porțiunea de drum, care face legătura dintre Capitală și localitatea Cruzești (digul „Budești”), va fi reabilitată.

Primarul interimar Ruslan Codreanu a dispus începerea intervenției în decurs de trei zile, solicitând mobilizare Direcției generale transport public și căi de comunicație pentru ca lucrările de reparație să fie executate în termen cât mai scurt.

„Am primit solicitări privind necesitatea reabilitării drumului din partea locuitorilor din zonă, dar și de la șoferii care circulă zilnic pe acest tronson avariat, pentru că aici nu s-a intervenit capital de circa 30 de ani”, a remarcat Ruslan Codreanu.

Reabilitarea drumului prevede intervenția la fundație și așternerea a două straturi de asfalt pe o suprafață de cinci mii de metri pătrați. Termenul de executare a lucrărilor de reparație a drumului este de două săptămâni, iar costul – 3 milioane de lei.

Conducătorii auto care vor traversa zona, în următoarele două săptămâni, sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

De asemenea, în perioada de referință, circulația transportului public spre comuna Cruzești, orașul Vadul lui Vodă și satul Buneț va fi redirecționată prin comuna Budești.

Tematic

Drumurile „de aur” ale Moldovei: Un miliard pentru a scăpa gropi
Regula de care trebuie să țină cont toți șoferii care circulă pe drumurile din Moldova
Tagurile:
soferi, drum, reparatie, Primaria Chisinau, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei