17:55 14 August 2020
În direct
  • EUR19.79
  • USD16.71
  • RUB0.23
  • RON4.09
  • UAH0.61
Informații
Sa primesc un link scurt
Moldovenii în Italia - ştiri, interviuri și reportaje (22)
162810

Italia, una dintre destinațiile europene predilecte ale moldovenilor, și-a închis joi frontierele pentru cetățenii din țara noastră. Măsura autorităților italiene vizează în total 13 țări cu risc sporit de răspândire a infecției cu coronavirus.

CHIȘINĂU, 10 iul – Sputnik. Italia a impus restricții de călătorie pentru 13 țări.

Potrivit ministerului italian al Sănătății, măsurile restrictive se aplică pentru cetățenii care vin din Republica Moldova, dar șu Armenia, Bahrain, Bangladesh, Brazilia, Bosnia-Herţegovina, Chile, Kuweit, Macedonia de Nord, Oman, Panama, Peru şi Republica Dominicană, a precizat Ministerul italian al Sănătăţii.

''La nivel global, pandemia este în cea mai acută fază. Nu putem pune în pericol sacrificiile făcute de italieni în aceste luni. De aceea am ales calea cu cea mai mare precauţie'', a declarat ministrul italian al Sănătăţii Roberto Speranza, citat de stiridiaspora.ro.

Astfel, va fi interzis accesul în țară pentru persoanele care au locuit în sau au tranzitat aceste ţări cu două săptămâni înainte de a intra pe teritoriul Italiei, acestea urmând să fie oprite la frontieră. Totodată, Italia suspendă zborurile directe şi indirecte către ţările menţionate.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Тема:
Moldovenii în Italia - ştiri, interviuri și reportaje (22)
Tagurile:
călătorie, interdicție, Italia


Știrile Zilei