04:34 23 Aprilie 2018
Chişinău+ 14°C
În direct
dizabilitate, imagine de arhivă

(VIDEO) Cutremurător: De ce se nasc copii bolnavi - răspunsul unui preot ortodox

© Sputnik /
Religie
Sa primesc un link scurt
42010

Părintele Calistrat de la mănăstirea Vlădiceni de lângă Iași explică în una din ultimele sale predici, din ce cauză se nasc copii bolnavi

CHIȘINĂU, 18 mart — Sputnik. În una din ultimile sale predici, părintele Calistrat Chifan de la mănăstirea Vlădiceni din România, explică creștinilor care sunt greșelile pe care le facem și de ce se nasc copii bolnavi. 

”Un cuvant cutremurator catre mamele tinere. Care sunt greselile pe care le facem si de ce ni se mai nasc copii bolnavi?Pentru ca în foarte multe cazuri Dumnezeu lipsește din viata mamei si a pruncului în viata intra uterina”, scrie ieromonahul.

Tematic

(VIDEO) Părintele Calistrat face praf teoria evoluționistă
Părintele Calistrat pune punctul pe ”i”: Ce crede el despre vaccinare
Calistrat Chifa: De ce nu se arde omul la crematoriu
(VIDEO) Părintele Calistrat, despre poftele trupești și adevărata duhovnicie
(VIDEO) Părintele Calistrat, despre boala secolului XXI - Pornografia
(VIDEO) Părintele Calistrat, despre adevărata semnificație a mesei de sărbători
Tagurile:
cutremurator, tulburator, de ce se nasc copii bolnavi, explicatia unui preot ortodox, Parintele Calistrat
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei

 • Atacul asupra Damascului

  Pentru Rusia este important să demonstreze că SUA şi aliaţii au pornit de la un fals atunci când au lansat atacul asupra Siriei, fiind ghidaţi de alte interese, de aceea a fost ignorat dreptul internaţional şi desconsiderat Consiliul de Securitate ONU, consideră experţii moldoveni, în contextul unui interviu acordat de ministrul rus de Externe.

  94
 • Seismograf

  Informaţia a fost făcută publică de către directorul onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului din România, Gheorghe Mărmureanu. Cât de puternic va fi seismul.

  2734
 • Cimitir

  Cimitirul de pe strada Munceşti este unul dintre cele mai vechi cimitire din Chişinău care s-au mai păstrat şi este utilizat. Oamenii din regiune sunt afectaţi d efaptul că o parte din acesta a fost distrusă, iar pe locul care s-a eliberat au fost construite case.

  356