04:58 23 Iulie 2019
În direct
  • EUR19.69
  • USD17.55
  • RUB0.28
  • RON4.17
  • UAH0.68
Părintele Calistrat Chifan

Despre omul limbut: Ce-i așteaptă pe turnători - explicația unui preot ortodox

© Facebook / Părintele Calistrat
Religie
Sa primesc un link scurt
22810

Părintele Calistrat Chifan de la mănăstirea Vlădiceni din România ne spune ce s-ar putea întâmpla dacă după 25 de ani de așa-zisă libertate democratică ne-am întoarce la sistemul comunist cu turnători

CHIȘINĂU, 27 mart — Sputnik. Ieromonahul Calistrat Chifan de la mănăstirea Vlădiceni de lângă Iași, în una din ultimele sale predici, le-a vorbit creștinilor ce s-ar putea întâmpla dacă, după 25 de ani de așa-zisă libertate democratică, ne-am întoarce la sistemul comunist cu turnători.

”Dacă acum după 25 de ani de libertate s-ar întoarce sistemul comunist cu turnători, cu ciripitori, cu vorbitori, toată societatea ar fi arestată. La câtă răutate s-a adunat în 25 de ani de așa-zisă libertate democratică, oamenii ar fi în stare să se bage în pușcărie unii pe alții, până la unul. Știți de ce? Oamenii nu înțeleg că cel care-i învrăjbește este diavolul, deci nu Dumnezeu îndeamnă la așa ceva”, explică părintele Calistrat.

De asemenea, ieromonahul a mai explicat de ce este mai importantă pacea decât dreptatea și care este soarta tragică a omului limbut.

”Nici când ai dreptate, spunea Arsenie Papacioc, să nu strici pacea pentru dreptate. Să ai de 5 ori dreptate și odată pace, tot pacea e mai mare. De ce? Pentru că spune proorocul David: ”Caută pacea și o urmează pe ea…” și tot el spune ”Omul limbut nu se va mântui”. Atâta timp cât ești învățat să faci rău și să te răzbuni nu ai loc în Rai”, a punctat părintele Calistrat.

Tematic

(VIDEO) Părintele Calistrat face praf teoria evoluționistă
Părintele Calistrat: Avem nevoie de educație sexuală în școli - VIDEO
Părintele Calistrat va vorbi la Chișinău despre ultima treaptă a păcatului
Video viral pe internet: pr. Calistrat despre cum să-și iubească bărbatul femeia
Ce crede părintele Calistrat despre adevăratul scop al protestelor din București
Tagurile:
turnator, omul limbut, explicatia unui preot ortodox, video, Parintele Calistrat, Vladiceni


Știrile Zilei