04:48 23 Aprilie 2018
Chişinău+ 14°C
În direct
Părintele Calistrat Chifan

Despre omul limbut: Ce-i așteaptă pe turnători - explicația unui preot ortodox

© Facebook / Părintele Calistrat
Religie
Sa primesc un link scurt
18810

Părintele Calistrat Chifan de la mănăstirea Vlădiceni din România ne spune ce s-ar putea întâmpla dacă după 25 de ani de așa-zisă libertate democratică ne-am întoarce la sistemul comunist cu turnători

CHIȘINĂU, 27 mart — Sputnik. Ieromonahul Calistrat Chifan de la mănăstirea Vlădiceni de lângă Iași, în una din ultimele sale predici, le-a vorbit creștinilor ce s-ar putea întâmpla dacă, după 25 de ani de așa-zisă libertate democratică, ne-am întoarce la sistemul comunist cu turnători.

”Dacă acum după 25 de ani de libertate s-ar întoarce sistemul comunist cu turnători, cu ciripitori, cu vorbitori, toată societatea ar fi arestată. La câtă răutate s-a adunat în 25 de ani de așa-zisă libertate democratică, oamenii ar fi în stare să se bage în pușcărie unii pe alții, până la unul. Știți de ce? Oamenii nu înțeleg că cel care-i învrăjbește este diavolul, deci nu Dumnezeu îndeamnă la așa ceva”, explică părintele Calistrat.

De asemenea, ieromonahul a mai explicat de ce este mai importantă pacea decât dreptatea și care este soarta tragică a omului limbut.

”Nici când ai dreptate, spunea Arsenie Papacioc, să nu strici pacea pentru dreptate. Să ai de 5 ori dreptate și odată pace, tot pacea e mai mare. De ce? Pentru că spune proorocul David: ”Caută pacea și o urmează pe ea…” și tot el spune ”Omul limbut nu se va mântui”. Atâta timp cât ești învățat să faci rău și să te răzbuni nu ai loc în Rai”, a punctat părintele Calistrat.

Tematic

(VIDEO) Părintele Calistrat face praf teoria evoluționistă
Părintele Calistrat: Avem nevoie de educație sexuală în școli - VIDEO
Părintele Calistrat va vorbi la Chișinău despre ultima treaptă a păcatului
Video viral pe internet: pr. Calistrat despre cum să-și iubească bărbatul femeia
Ce crede părintele Calistrat despre adevăratul scop al protestelor din București
Tagurile:
turnator, omul limbut, explicatia unui preot ortodox, video, Parintele Calistrat, Vladiceni
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei

 • Atacul asupra Damascului

  Pentru Rusia este important să demonstreze că SUA şi aliaţii au pornit de la un fals atunci când au lansat atacul asupra Siriei, fiind ghidaţi de alte interese, de aceea a fost ignorat dreptul internaţional şi desconsiderat Consiliul de Securitate ONU, consideră experţii moldoveni, în contextul unui interviu acordat de ministrul rus de Externe.

  94
 • Seismograf

  Informaţia a fost făcută publică de către directorul onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului din România, Gheorghe Mărmureanu. Cât de puternic va fi seismul.

  2742
 • Cimitir

  Cimitirul de pe strada Munceşti este unul dintre cele mai vechi cimitire din Chişinău care s-au mai păstrat şi este utilizat. Oamenii din regiune sunt afectaţi d efaptul că o parte din acesta a fost distrusă, iar pe locul care s-a eliberat au fost construite case.

  356