16:16 20 Ianuarie 2019
În direct
  • EUR19.56
  • USD17.16
  • RUB0.26
  • RON4.17
  • UAH0.61
Sfântul Munte Athos

Uimitor: Un rege african, convertit la Ortodoxie, pe Sfântul Munte Athos - Foto

© Sputnik / Юрий Кавер
Religie
Sa primesc un link scurt
16310

Regele african Tchiffi Zae Jean Gervais a fost botezat la mănăstirea Cutlumuș din Athos. Iată ce nume a primit.

CHIȘINĂU, 12 iun — Sputnik. Regele Tribal Tchiffi Zae Jean Gervais al căpeteniilor Krou din Coasta de Fildeș a fost botezat ortodox de către Ieromonahul Dionisie de la Mănăstirea Cutlumuș, de pe Sfântul Munte, informează Blogul Sfântul Munte Athos.

Potrivit sursei, inițial s-a raportat de către Uniunea Jurnaliștilor Ortodocși numai faptul că un rege african a fost botezat de către Ieromonahul Dionisie de la Mănăstirea Cutlumuș, primind numele creștin David. Ulterior, presa a aflat că este vorba de regele tribal Tchiffi Zae Jean Gervais al căpeteniilor Krou din Coasta de Fildeș.

Regele Tchiffi Zae Jean Gervais este Secretar General Permanent al Forumului Regilor, Prinților, Șeicilor și Liderilor Tradiționali Africani, care, potrivit Afrika247, a fost constituit în August 2008 în Benghazi, Libia, și își are sediul în Sirte, Libia.

Este de asemenea Prim Cancelar al Regatelor Africane Unite, o platformă non-politică de propagandă pentru dezvoltare socială care funcționează în sprijinul Președintelui și al Guvernului Național, al instituțiilor și oamenilor, pentru realizarea Planurilor de Dezvoltare Națională.

Tematic

Sfântul Cuvios Macarie: Ce trebuie să faci în fiecare dimineață
Tagurile:
David, Sfantul Munte, rege african, convertit, Ortodoxie, nume, Tchiffi Zae Jean Gervai, Athos
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei