20:11 16 Iulie 2019
În direct
  • EUR19.99
  • USD17.73
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.68
Patriarhul Kiril al Rusiei

Noi detalii despre vizita Patriarhului Kiril: Iată ce program va avea la Chișinău

© Sputnik / Кирилл Каллиников
Religie
Sa primesc un link scurt
25610

Vicarul Mitropoliei Moldovei, Episcopul de Soroca Ioan Moșneguțu, a oferit mai multe detalii despre programul vizitei Patriarhului Kiril în Moldova.

CHIȘINĂU, 23 oct - Sputnik. După ce Mitropolia Moldovei a publicat programul vizitei pastorale a Patriarhului Kiril în țara noastră, mai multe surse media autohtone s-au grăbit să anunțe că pe agenda Patriarhului Kiril nu se mai regăsește Te Deumul care urma a fi oficiat în Catedrala „Nașterea Domnului” din Chişinău.

Solicitat de Sputnik Moldova, Episcopul de Soroca, Ioan Moșneguțu, a oferit oferit mai mai multe detalii cu privire la vizita Patriarhului Kiril în Moldova.

”Astăzi urmează a fi puse la punct ultimele detalii ale programului vizitei Sanctității Sale în țara noastră. Astfel, la ora 10:30, va avea loc întâmpinarea Patriarhului la Aeroportul Chișinău, unde va discuta și cu jurnaliștii. Ulterior, la ora 12.30, Patriarhul va merge la Comrat unde va sluji Te-Deumul Patriarhal la Catedrala Episcopală. Seara, la orele 17:00, va sluji un Te-Deum la Catedrala Mitropolitană din Capitală, după care va ține o predică. Vizita se va încheia duminică cu o slujbă la Catedrala din Bălți”, a declarat Episcopul Ioan Moșneguțu, vicar al Mitropoliei Moldovei.

Anterior, Arhiepiscopul de Solnecinogorsk Serghii, vicar patriarhal și şef al Secretariatului administrativ al Patriarhiei Moscovei, a anunțat că Patriarhul Kiril va merge în mai multe localități din țara noastră în cadrul vizitei pastorale în Moldova.

Igor Dodon a dezvăluit detalii despre vizita Patriarhului Kiril în Moldova>>>

Totodată, președinele Igor Dodon, a anunțat că, în cadrul vizitei, Patriarhul Kiril urmează să aibă mai multe întrevederi cu înalţi oficiali din țara noastră.

Tematic

Patriarul Kiril, despre decizia întreruperii comuniunii cu Patriarhia Constantinopolului
Agenda vizitei Patriarhului Kiril în Moldova, discutată la Președinție - detalii
Tagurile:
Chisinau, Moldova, Patriarhul Kiril


Știrile Zilei