06:06 20 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.15
  • USD17.91
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
Mitropolitul Vladimir

Putin i-a conferit Mitropolitului Moldovei, Vladimir, medalia Prieteniei

© Sputnik / Miroslav Rotari
Religie
Sa primesc un link scurt
194 0 0

Liderul de la Kremlin a semnat astăzi decretul cu privire la conferirea medaliei Prieteniei Mitropolitului Chișinăului și al Întregii Moldove, Vladimir.

CHIȘINĂU, 27 oct - Sputnik. Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir, al Chișinăului și al Moldovei, a fost decorat cu medalia Prieteniei. Distincția i-a fost oferită de președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.

Liderul de la Kremlin a semnat astăzi decretul cu privire la conferirea medaliei Prieteniei Mitropolitului Chișinăului și al Întregii Moldove, Vladimir.

Potrivit aceluiași decret, cu diverse distincții de stat a Federației Ruse au fost decorați un șir de oameni de artă, activiști și funcționari publici din Rusia.

”Mitropolitul Chișinăului și al Întregii Moldove, Vladimir, a fost decorat cu medalia Prietenei în semn de înaltă recunoștință pentru contribuția la păstrarea patrimoniului cultural și spiritual rus în Republica Moldova și pentru activitatea prodigioasă îndreptată spre consolidarea relațiilor moldo-ruse”, se menționează în textul decretului semnat de Vladimir Putin. 

Tematic

Prorocirile mitropolitului Varlaam despre Moldova prind a se împlini
Mesajul Mitropolitului Vladimir în legătură cu situația epidemiologică din țară
Ce le-a urat Mitropolitul Vladimir învățătorilor din Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei