17:39 20 Noiembrie 2017
Chişinău+ 6°C
În direct
ecologie

Securitatea ecologică regională, în atenția Comisiei permanente AIP CSI

© Sputnik/
Rusia
Sa primesc un link scurt
31 0 0

Deputatul Violeta Ivanov participă la ședința Comisiei permanente a Adunării Interparlamentare a CSI pentru politică agrară, resurse naturale și ecologie, precum și la cel de-al VII-lea Congres ecologic internațional de pe Neva cu genericul “Strategia securității ecologice: mecanisme de realizare”.

CHIŞINĂU, 27 mai – Sputnik Moldova. Ambele evenimente au loc la Sankt Petersburg.

Potrivit ordinii de zi, în cadrul ședinței Comisiei vor fi discutate aspecte legislative privind asigurarea securității ecologice, exportul produselor ce conțin organisme modificate genetic, importanța expertizei ecologice, subiecte ce se referă la conservarea biodiversității, bioenergetică, precum și dezvoltarea turismului ecologic în statele membre CSI.

Parlamentarii urmează să aprobe proiectul unei declarații privind elaborarea și implementarea unei strategii pentru asigurarea securității ecologice în statele CSI, precum și un plan de elaborare a unor acte legislative model în domenii de interes comun pentru statele CSI pentru anii 2016-2020.

În cadrul ședinței Comisiei permanente AIP CSI pentru politică agrară, resurse naturale și ecologie urmează să fie aleges Președintele acesteia. Candidatura deputatului Violeta Ivanov a fost propusă pentru un nou mandat de președinte. 


Tematic

Premierul RM va participa la şedinţa Consiliului şefilor de guvern CSI
Consiliul şefilor de guvern din ţările CSI se va convoca la 29 mai
Tagurile:
VIOLETA IVANOV, ECOLOGIE, CSI, Sankt Petersburg
Reguli de utilizareCOMENTARIIȘtirile Zilei