12:35 16 Noiembrie 2018
În direct
  • EUR19.31
  • USD17.07
  • RUB0.26
  • RON4.14
  • UAH0.61
Рабочая поездка президента РФ В.Путина в Крымский федеральный округ

Italienii din Crimeea îşi pun mari speranţe în vizita lui Berlusconi

© Sputnik / Алексей Дружинин
Rusia
Sa primesc un link scurt
20 0 0

Liderul comunității italienilor din Crimeea „Cherkio”, Julia Jaquette-Boyko, este de părere că vizita lui Silvio Berlusconi în Crimeea va urgenta recunoașterea Peninsulei și anularea sancțiunilor.

Chişinău, 14 sept — Sputnik. Vizita fostului prim-ministru al Italiei, Silvio Berlusconi, în Crimeea va contribui la recunoașterea regiunii ca parte a Rusiei și anularea sancțiunilor antirusești, a declarat pentru RIA Novosti liderul comunității italienilor din Crimeea „Cherkio”, Julia Jacquette-Boyko.

Гурзуф на южном берегу Крыма
© Sputnik / Тарас Литвиненко

Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi, a efectuat o vizită privată în Crimeea, unde s-a întâlnit cu Președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Potrivit Juliei Jacquette-Boyko, oamenii de afaceri italieni sunt interesați de cooperarea cu Crimeea, o regiune cu un puternic potențial de dezvoltare.

Ea a menționat că italienii din Crimeea au salutat cu deosebită bucurie promisiunea Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, de modificare a decretului de reabilitare a popoarelor din Peninsulă, prin extinderea listei acestora, incluzând italienii care au revenit în regiune după deportări.

Tematic

Le Figaro: Deputaţii francezi au fost îndemnaţi să nu viziteze Crimeea
Noi reguli de intrare/ieşire de pe teritoriul peninsulei Crimeea
Tagurile:
italieni, reabilitare, recunoaştere, sancţiuni, vizită, Silvio Berlusconi, Vladimir Putin, Crimeea
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei