17:59 21 Aprilie 2021
În direct
  • EUR21.69
  • USD18.00
  • RUB0.24
  • RON4.40
  • UAH0.64
Rusia
Sa primesc un link scurt
5730

La Rospotrebnadzor a avut loc o întrevedere între Anna Popova și Igor Dodon, în probleme ce ţin de colaborarea moldo-ruse în domeniul securității produselor agricole.

CHIȘINĂU, 8 oct – Sputnik. Rospotrebnadzor este gata să examineze documentele producătorilor moldoveni pe măsura înaintării lor, a declarat Anna Popova, șeful Rospotrebnadzor, la întâlnirea cu președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, deputatul în parlamentul RM, Igor Dodon, a comunicat pentru jurnaliști instituţia.

Întâlnirea dintre Popova și Dodon pe problema colaborării moldo-ruse în domeniul asigurării securității produselor alimentare a avut loc la Rospotrebnadzor.

”Anna Popova a salutat munca realizată în RM privind asigurarea securității produselor alimentare și a comunicat că Rospotrebnadzorul este gata să examineze documentele producătorilor moldoveni pe măsura înaintării acestora”, a comunicat departamentul.

Potrivit datelor Rospotrebnadzorului, partea moldovenească, considerând piața din Rusia ca fiind una cheie în ceea ce privește exportul producătorilor moldoveni de produse alimentare, și-a exprimat intenţia de a relua cât mai repede livrările produselor din Republica Moldova în FR, cu respectarea tuturor normelor de securitate, care funcționează în Rusia.

Tematic

Ion Sula discută la Moscova despre reluarea exportului pe piaţa rusă
Moldova va exporta cel mai mare volum de struguri în Rusia
Moldova pledează pentru liberalizarea 100% a exportului de fructe în Rusia
Tagurile:
Igor Dodon, Anna Popova, export Rusia, producători agricoli, Rospotrebnadzor, Rusia

Știrile Zilei