17:24 04 August 2020
În direct
  • EUR19.55
  • USD16.67
  • RUB0.23
  • RON4.04
  • UAH0.60
Rusia
Sa primesc un link scurt
82 0 0

Președintele Rusiei a numit-o în această funcție pe Ana Kuznețova, şefa Asociaţiei organizaţiilor de protecţie a familiei. De altfel, aceasta mai este şi mamă a șase copii.

CHIȘINĂU, 9 sept — Sputnik. Președintele Rusiei Vladimir Putin l-a eliberat pe Pavel Astahov din funcția de ombudsman pentru drepturile copilului, din propria dorinţă.

Se știa deja că Astahov va părăsi această funcție, după declaraţiile făcute în legătură cu tragedia din tabăra de copii de la Siamozero.

Ulterior, purtătorul de cuvânt al președintelui rus a confirmat pentru jurnaliști că ombudsmanul își va părăsi postul după ce va reveni din concediu.

Prin decretul său, președintele Rusiei a numit-o pe Ana Kuznețova împuternicit pentru drepturile copilului pe lângă președintele FR.

Kuznețova este președinte al Fundației de binefacere și de susținere a familiei "Pokrov", conducătorul Asociației organizațiilor de protecție a familiei. Totodată, pe site-ul fundației se menţionează că Kuznețova este mama a șase copii.

Decretul cu privire la numirea ei în funcția de ombudsman a fost difuzat vineri de serviciul de presă al Kremlinului. Potrivit lui Peskov, "Putin a avut anterior o discuție cu Kuznețova la Kremlin".

Tematic

Plimbare cu barca în Karelia: furtuna a răpit viața a 13 copii
Tagurile:
ombudsmen, numit, Kuznețova, Astahov, funcție, eliberat, Putin, Rusia


Știrile Zilei