15:09 27 Mai 2019
În direct
  • EUR20.20
  • USD18.05
  • RUB0.28
  • RON4.24
  • UAH0.68
Automat

Kalașnikov dă lovitura: volumul exporturilor crește vertiginos

© Sputnik / Evgeniy Biyatov
Rusia
Sa primesc un link scurt
19930

Grupul Kalașnikov va crea 1700 locuri de muncă noi și din aprilie 2017 va introduce lucrul la trei schimburi

CHIȘINĂU, 3 feb — Sputnik. Grupul Kalașnikov, parte componentă a Corporației Rostec, cu capital integral de stat, va crea 1700 locuri de muncă noi, implicând creșterea numărului personalului de producție cu cel puțin 30%, din cauza volumului tot mai mare de comenzi la export, transmite acs-rss.ro, cu referire la kalashnikov.com.

"Decizia de a consolida personalul Grupului Kalașnikov a fost luată pe fondul creșterii comenzilor de producție, datorită volumului crescut de comenzi de export", a declarat Alexei Krivoruciko, președintele consiliului de administrație al Grupului Kalașnikov.

Domnia sa a mai spus: "Ne confruntăm cu o sarcină dificilă pentru a face față cererii în creștere. Pentru a executa comenzile, începând cu aprilie 2017, compania va începe să lucreze în trei schimburi".

Ca urmare a rezultatelor din anul 2016, numărul de angajați ai companiei era de 6.500 de oameni. Angajații sunt încadrați pe posturi de lucru la instalațiile de producție din Ijevsk, unde se produc arme de calibru mic, de mare precizie și echipamente speciale, scule și instrumente.

Noii membri ai personalului vor lucra în secțiile de producție pe posturi de operatori mașini de polishare, scule și dispozitive verificatoare (SDV), mașini de frezat, mașini de presat și ambutisat și alte mașini unelte cu comandă numerică.

Noii membri ai personalului vor intra în programul de formare și instruire în cadrul Școlii de Formare Industrială a Grupului Kalașnikov. Noii angajați care obțin un punctaj bun la testările de bază vor învăța cum să lucreze cu mașinile și echipamentele high-tech, în atelierele școală și vor învăța regulamentul intern al companiei. Această abordare ajută candidații să se adapteze și să își îndeplinească atribuțiile care le revin din prima zi de lucru.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Tematic

A procurat oare Moldova armament de un milion de euro
Tagurile:
echipamente speciale, mare precizie, calibru mic, automat, pistoale, high-tech, kalashnikov, Kalașnikov, arme, export, Rostec, Corporația Rostec, Grupul Kalașnikov, Alexei Krivoruciko, Ijevsk, Rusia
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei