16:09 21 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.33
  • USD17.90
  • RUB0.25
  • RON4.33
  • UAH0.66
Rusia
Sa primesc un link scurt
6621

Purtătorul de cuvânt al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, spune că este flatat să audă că mijloacelor de informare în masă rusești sunt atât de populare.

CHIȘINĂU, 14 feb — Sputnik. Mass-media occidentale au adus acuzații postului de televiziune Russia Today și Sputnik în mai multe rânduri. Kremlinul a venit cu o reacție. Purtătorul de cuvânt al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, a declarat că este flatat să audă că Russia Today și Sputnik sunt populare, dar este absurd să afirmi că ele influențează opinia publică.

„Suntem flatați să auzim că mass-media rusești sunt populare. Este un mare plus. Și, probabil, acesta este marele merit al celor care conduc redacțiile acestor mass-media", a spus Dmitri Peskov, citat de RIA Novosti.

Peskov a subliniat că mass-media înseamnă piață, concurență.

„Și dacă în unele țări, și ele devin tot mai multe, mijloacele noastre de informare în masă au întâietatea în această concurență, atunci nu putem decât să aplaudăm și trebuie să aplaudăm. Asta, în primul rând. Dar să afirmi că mass-media noastre încearcă să influențeze opinia publică undeva — este absurd", a declarat Peskov.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Tematic

Trei instituții media britanice atacă Sputnik cu ajutorul NATO
Tagurile:
comentat, purtător de cuvânt, învinuiri, mass-media, RT, Sputnik, Dmitri Peskov, Rusia

Știrile Zilei