09:00 18 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.61
  • USD16.97
  • RUB0.26
  • RON4.20
  • UAH0.61
Trenul „Lastocika”

Imagini șocante de la locul groaznicului accident soldat cu 18 victime - VIDEO

© Sputnik / Алексей Филиппов
Rusia
Sa primesc un link scurt
34610

Autobuzul a ocolit ambuteiajul, dar s-a blocat pe trecerea la nivel de cale ferată și a ajuns sub un tren de pasageri în mișcare

CHIȘINĂU, 6 oct — Sputnik. Pe rețelele de socializare au fost publicate înregistrări video de la locul groaznicului accident în care un autobuz cu pasageri a ajuns sub roțile unui tren.
În imagini se văd lucrurile pasagerilor, împrăștiate pe calea ferată, și autobuzul făcut zob.

În noaptea de joi spre vineri, un autobuz și un tren s-a ciocnit pe trecerea la nivel de cale ferată în regiunea Vladimir. Potrivit Ministerului rus de Interne autobuzul a trecut la culoarea roșie a semaforului. Conform ultimelor date, 18 persoane au decedat.

La momentul producerii accidentului, în autobuz se aflau 55 de cetățeni ai Uzbekistanului și doi conducători auto din Kazahstan, dintre care unul a murit.

După cum a comunicat Poliția din regiunea Vladimir, motorul autobuzului s-a defectat în momentul în care acesta traversa calea ferată. Astfel că acesta era blocat chiar pe trecere atunci când s-a aprins culoarea roșie a semaforului și a apărut trenul.

Serviciul de presă al Căii Ferate Moscova subliniază că trecerea la nivel de cale ferată pe care s-a blocat autobuzul era amenajată cu barieră și semnalizare sonoră și luminoasă.

Tematic

Accident grav în capitală: Salvatorii au intervenit pentru descarcerare
Autocar din Republica Moldova, implicat într-un grav accident în România
Tagurile:
trecere la nivel de cale ferată, locul accidentului, imagini video, autobuz, tren, victime, Rusia
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei