01:27 19 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.35
  • USD17.41
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.70
Kremlinul de la Moscova

Activitatea presei americană ar putea fi restricționată în Rusia

© Sputnik / Natalia Seliverstova
Rusia
Sa primesc un link scurt
3210

Dmitri Peskov, care este purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Vladimir Putin, a declarat că Moscova nu exclude luarea de măsuri de răspuns la acțiunile autorităților din SUA de intimidare a presei ruse

CHIȘINĂU, 6 oct — Sputnik. Peskov a exprimat speranța că presiunile exercitate de autoritățile americane asupra agenților de presă Russia Today și Sputnik în America nu vor rămâne neobservate de organizațiile internaționale care luptă pentru libertatea presei.

„Și, bineînțeles, în cazul în care vor continua presiunile și încălcarea drepturilor instituțiilor noastre de presă la activitate liberă, nu pot fi excluse acțiuni, care vor fi întreprinse în baza principiului reciprocității", a declarat Peskov.

Anterior a devenit cunoscut că Procuratura din Rusia ar putea să recunoască drept ilegală activitatea mai multor mass-media ale SUA în Rusia.

Tematic

În Rusia ar putea fi restricționată activitatea presei americane
Tagurile:
Autoritățile americane, Libertatea presei, Presa, Presiuni, Procuratura, mass-media, Russia Today, Sputnik, Dmitri Peskov, Vladimir Putin, Rusia, SUA


Știrile Zilei