10:51 23 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.37
  • USD17.97
  • RUB0.25
  • RON4.34
  • UAH0.66
Rusia
Sa primesc un link scurt
10310

Președintele Rusiei a vorbit despre necesitatea de a asigura securitatea participanților și a oaspeților Campionatului Mondial la Fotbal.

CHIȘINĂU, 28 feb — Sputnik. Este necesar să fie asigurată securitatea maximă a sportivilor și suporterilor în timpul desfășurării Campionatului Mondial la Fotbal, a declarat președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, luând cuvântul la colegiul MAI, comunică RIA Novosti.

Vladimir Putin înmânează ordine cu prilejul zilei apărătorului patriei
© Sputnik / Алексей Никольский

„A rămas mai puțin de jumătate de an până la startul Campionatului Mondial la Fotbal care va avea loc în 11 orașe ale Rusiei. Noi trebuie să asigurăm desfășurarea lui la cel mai înalt nivel și, în primul rând, să asigurăm securitatea maximă a sportivilor și suporterilor", a spus Putin.

Liderul rus este sigur că, datorită experienței acumulate, organele de drept, în orice moment, vor acționa corect și în strictă conformitate cu legea.

Primul în istorie Campionat Mondial la Fotbal pe teritoriul Rusiei se va desfășura de la 14 iunie până la 15 iulie 2018. Meciurile vor avea loc la Moscova, Kaliningrad, Sankt Petersburg, Volgograd, Kazan, Nijni Novgorod, Samara, Saransk, Rostov pe Don, Ekaterinburg și Soci. La Samara vor fi jucate șase meciuri: patru în faza grupelor, inclusiv confruntarea cu selecționata Rusiei, precum și meciurile eliminatorii, din 1/8 și 1/4 de finală.

Toate informațiile cu privire la viitorul Campionat Mondial la Fotbal din Rusia pot fi găsite în proiectul special FIFA-2018.

Tagurile:
securitatea maximă, participanți, suporteri, campionat, Rusia, Campionat Mondial la Fotbal, Campionatul Mondial la Fotbal-2018 din Rusia, Vladimir Putin, Saransk, Samara, Ekaterinburg, Volgograd, Rostov pe Don, Soci, Nijni Novgorod, Kazan, Kaliningrad, Sankt Petersburg, Moscova, Rusia

Știrile Zilei