01:21 16 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.70
  • USD16.99
  • RUB0.26
  • RON4.22
  • UAH0.61
Siria, fotografie de arhivă

Prăbușirea avionului An-26 în Siria: Printre victime sunt 27 de ofițeri

© REUTERS / Osman Orsal
Rusia
Sa primesc un link scurt
181 0 0

În urma prăbușirii avionului An-26 în Siria și-au pierdut viața 27 de ofițeri, unul dintre aceștia fiind în grad de general-maior, precum și sublocotenenți și militari contractuali, comunică Ministerul Apărării al Federației Ruse.

CHIȘINĂU, 6 mart — Sputnik. Un avion rusesc militar de transport An-26 s-a prăbușit marți, în Siria, în timp ce se îndrepta spre pista de aterizare de pe aeroportul Hmeimim. Conform ultimelor date ale Ministerului Apărării al Federației Ruse, la bord se aflau 33 de pasageri și șase membri ai echipajului. Toți făceau parte din Forțele Armate ale Federației Ruse.

„În urma catastrofei, și-au pierdut viața 27 de ofițeri, unul dintre ei fiind în grad de general-maior, precum și sublocotenenți și militari contractuali. La bordul avionului AN-26 nu se afla nici un civil", se spune în comunicatul Ministerului Apărării al Federației Ruse, citat de RIA Novosti.

Totodată se menționează că, în momentul în care avionul se îndrepta spre aterizare, condițiile meteo erau obișnuite.

Avionul efectua zborul de la baza aeriană Kvaires (Aleppo) spre Hmeimim. Căpitanul echipajului era pilot de clasa I.
Ministerul Apărării a menționat că pilotul-căpitan al echipajului avea la activ peste 3000 de ore de pilotare a acestui tip de avion și aterizase de mai multe ori pe aeroportul Hmeimim.

Rudele și persoanele apropiate ale victimelor pot contacta Ministerul Apărării al Rusiei la numărul de telefon (495) 498-00-00.

Tematic

Un avion de pasageri s-a prăbușit în Iran. Nu există niciun supraviețuitor
Tagurile:
ofițeri, prăbușire, avion, victime, Ministerul Apărării al Federației Ruse, Siria, Rusia
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei