03:49 14 Decembrie 2018
În direct
  • EUR19.65
  • USD17.27
  • RUB0.26
  • RON4.22
  • UAH0.62
Vladimir Putin pe ecranul calculatorului

Accesări record pentru filmul ”Ordinea mondială 2018” cu Putin în prim plan

© Sputnik / Александр Кряжев
Rusia
Sa primesc un link scurt
333 0 0

Documentarul a fost vizionat, în rețelele de socializare ”Odnoklassniki” și ”VK”, de circa 11 milioane de persoane în primele două zile după postare.

CHIŞINĂU, 10 mar — Sputnik. Filmul ”Ordinea mondială 2018”, realizat de Saida Medvedeva, are la bază câteva interviuri acordate de Vladimir Putin teleastului rus Vladimir Soloviov.

Acesta din urmă a ținut să sublinieze că discuțiile nu au fost lipsite de momente mai tensionate, dar interlocutorul lui nu a evitat să răspundă chiar și la întrebările incomode sau personale.

Vladimir Putin și Donald Trump
© Sputnik / Сергей Гунеев

Potrivit RIA Novosti, liderul de la Kremlin și-a împărtăşit viziunea în privinţa sancțiunilor impuse Rusiei și a luptei cu terorismul internațional, el a vorbit despre atitudinea față de Donald Trump și tratativele cu americanii în perioada crizei de la Kiev, a ironizat pe seama etichetei de ”prim scelerat mondial” care îi este atribuită în Occident. Nu a fost evitată nici tema pescuitului, o îndeletnicire preferată a lui Putin.

Esențială este declarația lui cu privire la faptul că poziția Rusiei pe arena internațională poate fi un obiect de discuții, dar ea este inteligibilă și stabilă. Președintele Putin le-a recomandat tuturor să încerce să fie aliați cu Rusia, deoarece ea ”este o mare putere”.

Tematic

Putin a declarat că nu este dezamăgit de Trump
Putin: Deceniul următor va fi unul al victoriilor strălucite
SUA creează premise pentru un război nuclear. Când va utiliza Rusia arma nucleară
Tagurile:
Vladimir Soloviov, Ordinea mondială 2018, interviu, film, Vladimir Putin, Rusia
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei