20:29 22 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.47
  • USD16.99
  • RUB0.26
  • RON4.17
  • UAH0.60
Vladimir Putin, președintele Federației Ruse

Vladimir Putin a votat în cadrul alegerilor prezidențiale

© Sputnik / Сергей Гунеев
Rusia
Sa primesc un link scurt
15711

Preşedintele Federaţiei Ruse a participat la alegerile pentru şeful statului, transmite corespondentul RIA Novosti.

CHIȘINĂU, 18 mart — Sputnik. Vladimir Putin a venit în mod tradițional la secția de votare 2151, care se află în incinta Academiei de Științe din Rusia. El s-a apropiat de membrul comisiei electorale, și-a prezentat pașaportul, a primit buletinul de vot și s-a îndreptat spre cabina de vot. După ieşirea din cabină, Putin a aruncat buletinul de vot în urna de vot.

Șeful statului rus votează în mod regulat la această secţie de votare. Astfel, în 2016, la alegerea deputaților din Duma de Stat și la alegerile municipale în 2017, el a venit aici pentru a-și exprima opțiunea de vot, transmite corespondentul RIA Novosti.

Candidații pentru anul 2018 sunt: actualul președinte rus, Vladimir Putin, candidat independent; liderul LDPR, Vladimir Jirinovski; candidatul Partidului Comunist, Pavel Grudinin; președintele Partidului pentru Creștere, Boris Titov; candidatul "Inițiativei Civice", Ksenia Sobchak; candidatul Uniunii Populare Ruse, Serghei Baburin; liderul partidului Yabloko, Grigory Iavlinsky, și candidatul Comuniștilor Rusiei, Maxim Sourinkin.

Alegerile prezidențiale au loc în cele 85 de regiuni ale țării, în peste 97.300 de secții de votare din Rusia și în 401 de secții de votare din străinătate. Peste 100 de milioane de persoane vor putea să voteze.

Tematic

Cum puteți vota pentru alegerea președintelui Rusiei
Tagurile:
alegeri 2018, alegeri prezidenţiale, Ksenia Sobchak, Boris Titov, Pavel Grudinin, Vladimir Jirinovski, Vladimir Putin, Rusia
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei