04:41 18 Noiembrie 2018
În direct
  • EUR19.31
  • USD17.07
  • RUB0.26
  • RON4.14
  • UAH0.61
Incendiu în Kemerovo

Șocant - 41 de copii au murit în urma incendiului din Kemerovo

© Sputnik /
Rusia
Sa primesc un link scurt
Incendiu devastator în Kemerovo - zeci de oameni și-au pierdut viața (10)
648 0 0

Potrivit ultimelor date, 64 de persoane au murit, iar alte 67 au fost rănite în urma incendiului devastator care s-a produs într-un mall din Kemerovo, Rusia.

CHIȘINĂU, 27 mart — Sputnik. Printre cei care și-au pierdut viața în centrul comercial din Kemerovo sunt 41 de copii, a declarat pentru RIA Novosti o sursă din cadrul serviciilor de urgență din regiune.

Cumplita tragedie a avut loc duminică. Mai multe persoane au fost reținute de organele de drept. Printre ipotezele luate în calcul de oamenii legii figurează incendierea sau un scurtcircuit.

În această dimineață, Vladimir Putin a zburat la Kemerovo. Președintele rus a depus flori la memorialul creat de localnici în apropierea centrului comercial și a vizitat victimele incendiului aflate în spital. Ulterior, Vladimir Putin a avut o întâlnire cu administrația regională și reprezentanții structurilor de urgență.

Copii în incendiu: „Spune-i mamei că am iubit-o." Texte sfâşietoare. Noi detalii>>>

Acest incendiu este unul dintre cele mai mari care s-a produs în Rusia din ultimii o sută de ani. Printre cazurile de asemenea proporții se numără incendiul de la Direcția Afaceri Interne din Samara (1999 — 57 de victime), incendiul de la casa de bătrâni din satul Kamyshevatskaya, Krasnodar (2007 — 63 victime) și incendiul din clubul „Lame Horse", Permi (2009 — 153 de victime).

Тема:
Incendiu devastator în Kemerovo - zeci de oameni și-au pierdut viața (10)

Tematic

Incendiul de la Mall-ul din Kemerovo, Rusia: Imagini video de la locul tragediei
Tagurile:
mall, morti, scurtcircuit, copii, victime, Incendiu, Vladimir Putin, Kemerovo, Federatia Rusa
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei