04:28 23 Aprilie 2018
Chişinău+ 14°C
În direct
Incendiu (Arhivă)

Incendiu la cel mai mare centru comercial din Sankt Petersburg

© Photo: dse.md
Rusia
Sa primesc un link scurt
352 0 0

Un incendiu a izbucnit în clădirea istoricului centru comercial "Casa comerțului din Leningrad". Despre incident a informat RT, cu referire la Canalul 5.

CHIȘINĂU, 29 mart — Sputnik. Un incendiu a izbucnit atăzi la etajul doi al celui mai cunoscut centru comercial din Sankt Petersburg, existând o reală amenințare de răspândire a focului. În momentul de față, incendiul a fost deja stins.

Potrivit site-ului "Fontanka", 60 de persoane au fost evacuate din clădire, transmite RT.

Oamenii din întreaga lume au cinstit memoria victimelor incendiului din Kemerovo>>>

Centrul comercial a fost deschis în noiembrie 1927. Inițial, el se numea „Casa Cooperării a Consiliului Societăților de Consumatori din Leningrad”, iar în 1935 a fost redenumit în „Casa Comerțului din Leningrad”.

Tematic

Atenție! În caz de urgență va trebui să apelăm 112
Tagurile:
cladire, casa, centru comercial, denumire, foc, Incendiu, Federatia Rusa, Sankt Petersburg
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei

 • Atacul asupra Damascului

  Pentru Rusia este important să demonstreze că SUA şi aliaţii au pornit de la un fals atunci când au lansat atacul asupra Siriei, fiind ghidaţi de alte interese, de aceea a fost ignorat dreptul internaţional şi desconsiderat Consiliul de Securitate ONU, consideră experţii moldoveni, în contextul unui interviu acordat de ministrul rus de Externe.

  94
 • Seismograf

  Informaţia a fost făcută publică de către directorul onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului din România, Gheorghe Mărmureanu. Cât de puternic va fi seismul.

  2733
 • Cimitir

  Cimitirul de pe strada Munceşti este unul dintre cele mai vechi cimitire din Chişinău care s-au mai păstrat şi este utilizat. Oamenii din regiune sunt afectaţi d efaptul că o parte din acesta a fost distrusă, iar pe locul care s-a eliberat au fost construite case.

  356