04:26 23 Aprilie 2018
Chişinău+ 14°C
În direct
Spețznaz

Noua rație alimentară a comandourilor ruse SPEȚZNAZ

© Sputnik / Александр Вильф
Rusia
Sa primesc un link scurt
16820

Se merge pe ideea sporirii considerabile a valorii calorice și energetice, dar și a calității produselor.

CHIȘINĂU, 1 aprl — Sputnik. Noua normă de provizie pentru efectivul subdiviziunilor cu destinație specială este în curs de elaborare, a declarat viceministrul rus al Apărării Dmitri Bulgacov, citat de RIA Novosti

Potrivit generalului, urmează testările tehnologice și medicale.

"Totuși, putem spune de pe acum că în noua rație de hrană se va pune accentul pe calitatea sporită a produselor, cu o sporire a valorii calorice și energetice”, a precizat Bulgacov.

 

Tagurile:
rație alimentară, destinație specială, spetnaz, Dmitri Bulgacov
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei

 • Atacul asupra Damascului

  Pentru Rusia este important să demonstreze că SUA şi aliaţii au pornit de la un fals atunci când au lansat atacul asupra Siriei, fiind ghidaţi de alte interese, de aceea a fost ignorat dreptul internaţional şi desconsiderat Consiliul de Securitate ONU, consideră experţii moldoveni, în contextul unui interviu acordat de ministrul rus de Externe.

  94
 • Seismograf

  Informaţia a fost făcută publică de către directorul onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului din România, Gheorghe Mărmureanu. Cât de puternic va fi seismul.

  2731
 • Cimitir

  Cimitirul de pe strada Munceşti este unul dintre cele mai vechi cimitire din Chişinău care s-au mai păstrat şi este utilizat. Oamenii din regiune sunt afectaţi d efaptul că o parte din acesta a fost distrusă, iar pe locul care s-a eliberat au fost construite case.

  356